Hulk, Chelsea yolcusu!

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, bir büyük transferi daha açıklamaya hazırlanıyor. Daha önce eden Hazard ile anlaşan Maviler, Porto'nun Brezilyalı yıldızı Hulk'u da kadrosuna katmak üzere...

NTV Spor 01.06.2012 - 15:05
Hulk, Chelsea yolcusu!

Premier Lig'in güçlü takımlarından Chelsea, Porto'nun Brezilyalı yıldızı Hulk'un transferini bitirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Şampiyonlar Ligi'nde tarihinin ilk şampiyonluğunu kazanan Chelsea, transfere hızlı girdi. Giderek yaşlanan kadroyu gençleştirmek için harekete geçen Roman Abramoviç, ilk olarak, Belçikalı yıldız eden Hazard'ı kadrosuna kattı.

Chelsea, Çin'in Şanghay Şenhua kulübüne transfer olması beklenen Didier Drogba'nın yerine ise Porto'nun Brezilyalı yıldızı Hulk'u transfer etmek üzere... İngiliz basınına göre görüşmelerde artık son dönemece girildi. Portekiz ekibinin, 60 milyon Euro'luk sözleşme fesih bedeli bulunan Hulk'u, yaklaşık 48 milyon Euro karşılığında, İngiliz ekibine göndermeyi kabul ettiği belirtiliyor.

Avrupa'nın fizik gücü en yüksek forvetlerinden Hulk, Porto'da geçirdiği 4 yılda 7 kupa kazandı. Bu kupalar arasında, UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu da bulunuyor. Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Hulk, son 2 sezonda, 91 kez giydiği Porto formasıyla 57 kez fileleri havalandırdı.

Chelsea'nin yeni menajerinin kim olacağı ise hala netlik kazanmadı. Roman Abramoviç'in, kulübe tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandıran Roberto Di Matteo ile yola devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor...

Sayfa Yükleniyor...