Alternatif formaya alternatif tanıtım

Kulüpler, futbolcuları aracığıyla sahada verdikleri mücadelenin bir benzerini, saha dışında da pazarlamada yaşıyorlar. Alternatif yolların kullanıldığı bu savaşta, Tottenham da güçlü ve başarılı olmayı istediğini ortaya koymuş...

NTV Spor 29.08.2012 - 15:38
Alternatif formaya alternatif tanıtım
Premier Lig takımları, tanıtım süreçlerinde her zaman yeni yöntemlere yöneliyorlar. Tottenham'ın yeni formasının lansmanı için kullandığı yöntem de yepyeni bir fikir!  
 
FIFA 13 oyunun altyapısı kullanılarak hazırlanan videoda, Tottenham oyuncuları yaptıkları sanal maçta formalarını şık hareketlerle sahada taşıyorlar.
 
Spurs ve EA Sports ekipleri, ortak bir çalışmayla yeni siyah-gri alternatif formayı FIFA serilerinin son halkası ile birlikte sporseverlerle buluşturuyorlar.
 
'Zırh' konseptiyle hazırlanan formada, siyah ve grinin yanısıra  3. renk olarak sarı tercih edilmiş. Üreticiler, formayı ultra hafif, denge sağlamaya, nefes almaya yardımcı ve hareket etmeyi kolaylaştırıcı bir yapıda tasarlamışlar.
 
TANITIM FIFA 13 İLE!
Bu yeni formanın tanıtımı için de ilginç bir yol seçildi. White Hart Lane Stadyumu'nun simülasyonunda sahaya çıkan Tottenham'lı oyuncular, yeni parçalı formaları ile yeteneklerini sergiliyorlar.
 
Tanıtım, Tottenham'ın Gareth Bale, Jermain Defoe, Emmanuel Adebayor ve Brad Friedel gibi yıldızlarını ön plana çıkarıyor. Manchester City'e karşı yapılan sanal müsabaka, Jermain Defoe'nin 25 metreden yolladığı füzenin Joe Hart'ı avlamasıyla son buluyor...

Sayfa Yükleniyor...