James’ten futbolculara ilginç teklif

Miami Heat'in süper yıldızı Lebron James, hissedarı olduğu Liverpool'da futbolcuları hırslandıracak bir öneri ortaya attı. Lebron, Liverpool'un bu sezon bir kupa kazanması halinde oyunculara Las Vegas'ta unutamayacakları bir parti düzenleyeceğini dile getirdi.

NTV Spor 04.09.2012 - 11:03
James’ten futbolculara ilginç teklif

NBA'in süper yıldızlarından Lebron James'ten Liverpool oyuncularına ilginç bir teklif geldi.  

İngiliz devi Liverpool'un hissedarlarından olan Lebron James, takımın ilk 3 haftada topladığı 1 puanın ardından kaptan Steven Gerrard'a üzerinde düşünülmeye değer bir öneri götürdü.

Geçtiğimiz yıl, normal sezon ve finallerde en değerli oyuncu seçilen Lebron James, The Sun gazetesine verdiği röportajda, ''Steven Gerrard ile vakit geçirdiğimizde, onun takımı için ne kadar tutkulu olduğunu görebiliyorum. Bu yüzden onları etkileyecek bir teklifim var. Takım eğer bu sezon herhangi bir kupayı kaldırabilirse onlara las vegas'ta unutamayacakları bir haftasonu partisi vereceğim" şeklinde konuştu.

Vegas'ta vereceği büyük partiye arkadaşı ünlü rapçi Kanye West'in de gelmek istediğini ileten Lebron James, ''Liverpool'un başarısı benim de maddi başarım olur. Dolayısıyla futbolculara mümkün olduğunca destek olmaya çalışıyorum '' diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...