İŞTE LA LIGA ÖZETLERİ

İspanya La Liga'da 4. hafta bol gole sahne oldu. Atşetico Madrid, Arda'nın da gol attığı maçta Rayo Vallecano'yu 4-3 yendi. Real Madrid, ligde 2. mağlubiyetini alırken lider Barcelona yoluna kayıpsız devam etti. İşte La Liga maç özetleri...

NTV Spor 18.09.2012 - 14:25
İŞTE LA LIGA ÖZETLERİ

Atletico ipten döndü! Rayo Vallecano'yu ağırladığı maçta fırtına gibi esip birini Arda'nın attığı gollerle 4-0'ı bulan Atletico Madrid, son 10 dakikada adeta kabus gördü. 82'den sonra gelen gollerle Atletico maçı 4-3 kazanabildi.







İspanya La Liga'da Barcelona, deplasmanda Getafe'yi 4-1 mağlup etti ve kayıpsız bir şekilde yoluna devam etti. Katalan ekibine galibiyeti getiren goller, Adriano, Messi(2) ve Villa'dan geldi.







İspanya La Liga'da sezona kötü başlayan Real Madrid, bu kez de deplasmanda Sevilla'ya 1-0 mağlup oldu. Eflatun-beyazlı ekip, ilk 4 haftadaki 8. puan kaybını yaşadı ve ezeli rakibi Barcelona'nın da 8 puan gerisinde kaldı.







İspanya La Liga'da Valencia, Mestalla Stadında Celta Vigo'yu Feghouli ve Cissokho'nun golleriyle 2-1 mağlup etti.







La Liga 4. haftada Malaga evinde Levante'yi Javier Saviola, Joaquin Rodriguez ve Francisco Portillo'nun golleriyle 3-1 mağlup etti. Levante'nin tek golü Michel'den geldi.







Gol düellosu şeklinde geçen maçta, Espanyol ile Atletico Bilbao 3-3 berabere kaldı. Espanyol'da goller Javi Lopez, Joan Verdu ve Samuele Longo'dan gelirken, Bilbao'nun gollerini Aduriz(2) ve Llorente attı.







İspanya LaLiga'da Granada ile Deportivo La Coruna Floro Flores ve Nelson Oliviera'nın 1-1 berabere kaldı.







La Liga'da Osasuna ile Mallorca karşılaştı. İki kırmızı kartın çıktığı karşılaşma 1-1 sona erdi. Osasuna'nın golü Sola'dan gelirken, Mallorca'nın gölünü Hemed kaydetti.







Real Sociedad evinde Real Zaragoza'yı 2-0 mağlup etti. Ev sahibinin gollerini Martinez ve penaltıdan Carlos Vela kaydetti.







La Liga'nın kapanış maçında Real Betis, deplasmanda Vallodolid'i tek golle geçti. Deplasman ekibinin golü Ruben Castro Martin'den geldi.

Sayfa Yükleniyor...