Porto bileti kaptı!

Devler Ligi'nde A Grubu maçında Porto, Ukrayna'da karşılaştığı Dinamo Kiev ile golsüz berabere kaldı ve aldığı 1 puanla gruptan çıkmayı garantiledi. Grubun diğer maçında ise Paris SG, yıldız oyuncusu Ibrahimovic'in 4 asistle yıldızlaştığı maçta Zagreb'i 4-0 mağlup etti.

NTV Spor 07.11.2012 - 01:05
Porto bileti kaptı!

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Porto, Ukrayna deplasmanında Dinamo Kiev ile golsüz berabere kaldı ve puanını 10'a çıkararak ikinci turu garantiledi.

Bir önceki maçta sahasında 3-2 mağlup ettiği Dinamo Kiev ile bu kez Valeriy Lobanovsky Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Maç boyunca rakibi karşısında daha üstün bir oyun sergileyen Porto, özellikle Varela ve James Rodriguez'in yakaladığı yüzde yüzlük gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Karşılaşmanın son dakikalarında etkili olan ev sahibi ise kaleci Helton'u geçemedi ve mücadele, başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

Bu skorun ardından puanını 10'a çıkaran Porto, gruptan çıkmayı garantiledi. Dinamo Kiev ise 4 puanla 3. sırada yoluna devam etti.

PARİS'TE SERVİSLER IBRA'DAN
Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Paris Saint-Germain, Dinamo Zagreb'i 4-0 mağlup ederken, Zlatan Ibrahimovic'ten tüm gollerin asistini yaparak gecenin yıldızı oldu.  

Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren üstün olan ev sahibi Paris Saint-Germain, 16. dakikada Alex'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk devrenin geri kalan bölümü bir miktar daha çekişmeli geçerken, ev sahibi ekip üstünlüğüne tutunmayı başardı.

İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan PSG, önce 61'de Matuidi'nin golüyle farkı ikiye çıkardı, ardından da Menez'le 3-0'lık üstünlüğü yakalamayı başardı. 80. dakikada Hourau'nun fileleri havalandırmasıyla ev sahibi ekip dört farklı üstünlüğe ulaştı.

Kalan bölümlerde skor değişmeyince maç 4-0'lık Paris Saint-Germain üstünlüğüyle sonuçlanırken, maçtaki bütün gollerin asistini Zlatan Ibrahimovic'in yapması dikkat çekti.

Bu sonucun ardından Paris SG, gruptaki puanını 9'a çıkardı. Hırvat ekibi ise puansız son sırada kaldı.

 

Sayfa Yükleniyor...