Kjaer'den Türkiye'ye mesaj

Sezon başında adı F.Bahçe ve Galatasaray ile anılan Danimarkalı Simon Kjaer, Türkiye'den teklif aldığını doğruladı. NTV Spor'a milli maçla ilgili görüşlerini de dile getiren Wolfsburg'lu futbolcu, devre arasında bir Türk takımına gelebileceğinin sinyalini verdi.

NTV Spor 15.11.2012 - 13:01
Kjaer'den Türkiye'ye mesaj

Sezon başında adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Danimarkalı Simon Kjaer, Türkiye'den teklif aldığını doğruladı. NTV Spor'a milli maçla ilgili görüşlerini de dile getiren Wolfsburg'lu futbolcu, devre arasında bir Türk takımına gelebileceğinin sinyalini verdi.

Simon Kjaer milli takımla oynadıkları özel maç hakkında, ilk devrede iyi iş çıkardıklarını ve gol pozisyonları bulduklarını ve bunları değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. Danimarkalı oyuncu, karşılaşmanın ikinci yarısında Türkiye'nin baskılı oynadığını ve etkili olduğunu sözlerine ekledi.

Kjaer transferi ile ilgili bu yaz teklif aldığını doğrularken takımında kalmayı tercih ettiğini ancak Türkiye Ligi'ni yakından takip ettiğini söyledi. Wolfsburg'da yeni bir yapılanmaya girdiklerini söyleyen yıldız futbolcu Türk takımlarından teklifler geldikçe değerlendirebileceğini belirtti.

Başarılı oyuncu resmi twitter hesabından Türk taraflarının güzel yorumları için teşekkür ettiğini ancak anlayamadığını söylerken 'belki bir gün' olabileceğini belirtti. 

Sayfa Yükleniyor...