Real, City'yi dışarı itti!

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda gecenin önemli karşılaşmasında Real Madrid, deplasmanda Manchester City ile 1-1 berabere kaldı ve üst turu garantiledi. City ise bu skorun ardından Devler Ligi'ne havlu attı.

NTV Spor 22.11.2012 - 00:10
Real, City'yi dışarı itti!

D Grubu'nda gecenin önemli karşılaşmasında Manchester City, Real Madrid ile İngiltere'de karşı karşıya geldi.

Real Madrid 5. maçında puanını 8'e yükseltti ve grubunu ikinci sırada bitirmeyi garantileyerek adını bir üst tura yazdırdı. Manchester City ise üçüncü beraberliğine imza atarak, puanını 3'e yükseltti ve Devler Ligi'ne veda etti.

4 puanlı Ajax ile 3 puanlı Manchester City, kalan bir maç öncesinde UEFA Avrupa Ligi'ne gitmenin hesaplarını yapacak.

Karşılaşmanın 10. dakikasında Real Madrid deplasmanda 1-0 üstünlüğü yakaladı. Sağ kanattan Angel Di Maria'nın ortasında topla buluşan Benzema, şık bir vuruşla kaleci Hart'ı mağlup etti ve skoru 1-0'a getirdi.

Karşılaşmanın 15. dakikasında savunmanın arkasına atılan topta Ronaldo kaleciyle karşı karşıya kaldı. Joe Hart'ın üzerinden aşırtma bir vuruşla topu filelerle buluşturmak isteyen Ronaldo'ya savunma engel oldu ve meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Real Madrid'in üstünlüğüyle sona erdi.

Manchester City ikinci yarıda kale önünde net bir pozisyonu gole çeviremezken, karşılaşmanın 73. dakikasında Manchester City penaltı kazandı. Alvaro Arbeloa, penaltıya sebep olduğundan ikinci sarı kartını görerek Real Madrid'i 10 kişi bıraktı. Penaltı vuruşu için topun arkasına geçen Sergio Agüero, skoru 1-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve kapanan Real Madrid 1-1 skoru korudu. Mücadele karşılıklı atılan gollerin ardından sona erdi.

Sayfa Yükleniyor...