Arsenal adını üst tura yazdırdı!

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Arsenal ile Montpellier, Londra'da karşılaştı. FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus'un düdük çaldığı mücadeleyi İngiliz ekibi 2-0 kazandı ve bir maç kala gruptan çıkmayı garantiledi.

NTV Spor 22.11.2012 - 00:50
Arsenal adını üst tura yazdırdı!

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus'un yönettiği UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında Arsenal, sahasında Montpellier'i 2-0 mağlup etti. 
        
İngiltere'nin başkenti Londra'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarının hemen başında Wilshere ile öne geçen, 63. dakikada da Podolski'nin golüyle farkı ikiye çıkaran Londra ekibi sahadan 3 puanla ayrıldı.
        
Hakem Aydınus, ev sahibi ekipten Cazorla, Giroud ve Koscielny, Fransız temsilcisinden de Bedimo ve Deplagne'ye sarı kart gösterdi.  
        
Mücadelede Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken, Cem Satman dördüncü hakem, Mete Kalkavan ve Tolga Özkalfa ise ilave yardımcı hakem olarak görev aldı.

 
FUCHS TURU GETİRDİ!
Grubun diğer karşılaşmasında Schalke 04 ile Olimpiakos Almanya'da kozlarını paylaştı. Veltins-Arena'da oynanan karşılaşmayı Alman temsilcisi, Christian Fuchs'un golüyle 1-0 kazandı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Olimpiakos ise bu yenilgi ile 6 puanda kaldı.

Sayfa Yükleniyor...