Ronaldo'suz Madrid'in tadı yok

La Liga'da Real Madrid'in puan kaybı devam ediyor. Cezalı Ronaldo'dan yoksun Osasuna deplasmanına çıkan Real Madrid, pozisyon üretmekte zorlandı ve 0-0'a razı olarak sahadan ayrıldı. Kaka'nın kırmızı kart görmesiyle Madrid maçı 10 kişi tamamladı.

NTV Spor 12.01.2013 - 23:15
Ronaldo'suz Madrid'in tadı yok

La Liga'nın 19. haftasında Osasuna, Real Madrid'i konuk etti. NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 sona erdi.

La Liga'da 4 maçtır kazanamayan Osasuna'nın galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Alt sıralarda yer alan ev sahibi takım, 19. haftayı 15 puanla tamamladı.

Real Madrid ise oynadığı son 4 lig maçında 7 puan kaybetti. Espanyol ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Malaga'ya 3-2 mağlup olan Madrid ekibi, 4-3'lük Real Sociedad galibiyetiyle moral bulsa da Osasuna deplasmanda 2 puan bıraktı. Real Madrid, puanını 37'ye çıkardı. Lider Barcelona'nın bir maç eksiğine rağmen 52 puanı bulunuyor.

Sarı kart cezalısı Cristiaano Ronaldo, kırmızı kart cezalası Sergio Ramos ve sakatlığı bulunan Pepe'den yoksun Osasuna deplasmanına çıkan Real Madrid, 24. dakikada gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen Real atağında Higuain, kaleci Andres Fernandez'i ceza alanı dışında iki kez çalımladı, ardından kale önüne çevirdiği topta Osasuna defansı gole izin vermedi.

İki takım pozisyon üretmekte zorlanırken, ilk 45 dakika golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıya Osasuna hızlı başladı. Kike Sola'nın ceza alanına girerken çektiği sert şutta kaleci Iker Casillas topu kornere çeldi. Real kalesinde etkili olan Osasuna, ikinci yarının ilk dakikalarında pozisyon üretirken, skorda üstünlüğü getirecek golü bulamadı.

Pozisyon üretmekte zorluk çekmeye devam Real Madrid'de Mourinho, 58. dakikada Angel Di Maria ve Gonzalo Higuain ikilisini kenara alıp, Karim Benzema ile Kaka'yı oyuna sürdü.

68. dakikada Benzema'nın hatalı pasında Armenteros topla buluştu. Ceza alanının dışında sert bir vuruş yapan Armenteros, kaleci Casillas'ı geçemedi.

Yine 68. dakika içerisinde Luka Modric, yerini Mesut Özil bıraktı.

Dakikalar 76'yı gösterdiğinde Real Madrid 10 kişi kaldı. 58. dakikada oyuna giren, 60'da ilk sarı kartını gören Kaka, 76'da ikinci sarı karıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan Real Madrid karşısında ileride pres yapan Osasuna'lı futbolcular, Real kalesini uzaktan yokladı.

Kalan dakikalarda da skor değişmezken, mücadele başladığı skorla sona erdi.

Sayfa Yükleniyor...