"Milan'a dönmek istiyorum"

Real Madrid'de bir türlü forma şansı bulamayan Kaka, eski takımı Milan'a dönmek istediğini açıkladı. Real'e yararlı olamadığını söyleyen Brezilyalı oyuncu, Milan'a dönmek için elinden gelen herşeyi yapacağını dile getirdi.

NTV Spor 17.01.2013 - 12:30
"Milan'a dönmek istiyorum"

2007'de dünyada yılın futbolcusu seçilen Kaka, 2009 yılında, Cristiano Ronaldo'yla birlikte Real Madrid'e transfer olmuştu. Ancak Real'in, uğruna 68.5 milyon Euro harcadığı Brezilyalı futbolcu, üst üste gelen sakatlıkların da etkisiyle, bir türlü beklenen performansı sergileyemedi.

Kısa süre öncesine kadar İspanyol ekibinde forma savaşı vermeye devam edeceğini söyleyen Kaka, bu sezon sadece 7 maçta şans bulunca, bir efsane haline geldiği eski takımı Milan'a dönmek için düğmeye bastı. "Sky Italia" televizyonuna konuşan 30 yaşındaki oyuncu, "Durum ne benim ne de Real için iyi. Artık takımdan ayrılma vaktim geldi. Çok güzel günler geçirdiğim Milan'a dönmek için elimden gelen herşeyi yapacağım" dedi. Kaka, kulüplerin anlaşması halinde, Milan'da yeniden forma giyebilmek için yıllık ücretinde indirime gitmeye de hazır olduğunu dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...