Yaralı İspanyollar lig mesaisinde

Avrupa mesaisinde hüsran yaşayan İspanyol ekipleri, La Liga'da zorlu maçlara çıkacak. Milan deplasmanında hiç beklemediği bir yenilgi alan Barcelona, Sevilla'yı ağırlayacak. 2. sıradaki Atletico'nun rakibi son 3 maçının kazanan Espanyol. Son şampiyon Real ise ligin son sırasındaki Deportivo'ya konuk olacak.

NTV Spor 22.02.2013 - 16:29
Yaralı İspanyollar lig mesaisinde

Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçlarında hüsran yaşayan İspanyol ekipleri, La Liga'da zorlu maçlara çıkacak. Hafta içinde, Milan karşısında aldığı 2-0'lık yenilgiyle sarsılan lider Barcelona, Unai Emery'nin takımın başına geçmesi sonrası, gözle görülür bir çıkışa geçen Sevilla'yı Nou Camp'ta ağırlayacak.

Çok zorlu bir takvime giren Katalan ekibinin, ligde açık farkla lider olmasından dolayı, bazı önemli oyuncularını dinlendirmesi gündemde. Zira Barcelona, Sevilla maçı sonrası, ezeli rakibi Real Madrid ile 1 hafta içinde 2 kez karşı karşıya gelecek; ardından da, Şampiyonlar Ligi'nde Milan ile rövanş maçına çıkacak.

NTV Spor ve NTVSpor.net'te Liga canlı yayın programı;

23 ŞUBAT 2013 CUMARTESİ
21:00 - Deportivo - Real Madrid
23:00 - Barcelona - Sevilla

24 ŞUBAT 2013 PAZAR
20:00 - Atletico Madrid - Espanyol

Barcelona'yı 12 puan gerisinden 2. sırada takip eden Atletico Madrid, 12. sıradaki Espanyol'u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Valladolid karşısında deplasman kabusuna son veren Atletico Madrid, son şampiyon unvanı ile mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'ne, Rubin Kazan'a elenerek veda etti. Ligde, Real Madrid'in kendisine daha fazla yaklaşmasına izin vermek istemeyen başkent ekibinin, son 3 maçını kazanarak çıkışa geçen Espanyol karşısında nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

3. sıradaki Real Madrid ise zorlu Barcelona ve Manchester United maçları öncesi, ligin son sırasında bulunan Deportivo La Coruna'ya konuk olacak. Eflatun-beyazlılar, Deportivo maçının ardından gireceği zorlu periyot öncesi moral depolamak istiyor. Jose Mourinho'nun ekibinde savunma oyuncusu Sergio Ramos cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Oynadığı son 14 maçta yalnızca bir galibiyet alabilen ev sahibi ise ligde kalmak için artık son şanslarını kullanıyor.

 

Sayfa Yükleniyor...