La Liga'da gözler 29. haftaya çevrildi

La Liga'da lider Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde PSG ile yapacağı maç öncesi Celta Vigo'ya konuk olacak. G.Saray ile karşılaşacak Real Madrid ise Zaragoza deplasmanına çıkacak. Haftanın sonucu en çok merak edilen maçlarından birinde Atletico Madrid ile Valencia karşı karşıya gelecek.

NTV Spor 29.03.2013 - 17:35
La Liga'da gözler 29. haftaya çevrildi

Milli maç arasının ardından La Liga'da gözler 29. haftaya çevrildi. 13 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile yapacağı maç öncesi Celta Vigo'ya konuk olacak. Galatasaray ile karşılaşacak Real Madrid ise Real Zaragoza deplasmanına çıkacak. Haftanın sonucu en çok merak edilen maçlarından birinde Atletico Madrid ile Valencia karşı karşıya gelecek.

Barcelona, milli maç arasında en ağır darbelerden birini alan kulüptü... Sol bek Jordi Alba ile forvet Pedro, milli takımda yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle düşme tehlikesi içindeki Celta Vigo karşısında forma giyemeyecek. Uzun bir tedavi dönemi sonrası yeniden takım ile antrenmana çıkan teknik direktör Tito Vilanova'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Paris Saint Germain maçı öncesi hafif sakatlığı bulunan Xavi'yi de riske etmesi beklenmiyor. Katalan ekibinde Messi'nin neler yapacağı yine merakla bekleniyor. Yıldız oyuncunun ilk 28 haftada tam 42 golü bulunuyor.

Barcelona'yı 13 puan gerisinden takip eden Real Madrid'de de akıllar Galatasaray ile oynanacak maçta olacak. Bu yüzden teknik direktör Jose Mourinho'nun Real Zaragoza deplasmanında geniş çaplı rotasyona gitmesi bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmayı büyük ölçüde garantilemiş görünen 3. basamaktaki Atletico Madrid ise 4. sırayı alarak Devler Ligi'ne katılmak için Malaga, Betis, Real Sociedad ve Real Betis ile çekişen Valencia'yı ağırlayacak. Valencia, 47 puanla 4. basamakta bulunan bu sezonun sürpriz ekibi Real Sociedad'ın 2 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor.

Bir yandan Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki Borussia Dortmund; diğer yandan da ligde 4. sırayı düşünen Malaga ise Rayo Vallecano deplasmanında puan arayacak.

NTV SPOR VE NTVSPOR.NET HAFTA SONU LA LIGA EKRANI

CUMARTESİ

17:00 - RAYO – MALAGA | NTV SPOR | CANLI
19:00 - CELTA – BARCELONA | NTV SPOR | CANLI
21:00 - ZARAGOZA – REAL MADRID | NTV SPOR | CANLI

PAZAR
22:00 - ATLETICO MADRID – VALENCIA | NTV SPOR | CANLI

Sayfa Yükleniyor...