Ronaldo kafasını çalıştırdı!

İspanya La Liga'da Real Madrid, sahasında konuk ettiği Valladolid'i 4-3 mağlup etti. Eflatun-Beyazlı ekipte Cristiano Ronaldo, attığı 2 kafa golüyle gecenin yıldızı oldu.

NTV Spor 04.05.2013 - 22:54
Ronaldo kafasını çalıştırdı!

İspanya La Liga'da Real Madrid, sahasında konuk ettiği Valladolid'i 4-3 mağlup etti. Eflatun-Beyazlı ekipte Cristiano Ronaldo, attığı 2 kafa golüyle gecenin yıldızı oldu.

Real Madrid, 8. dakikada kalesinde golü gördü. Savunmadan çıkarken Di Maria'nın pasını kontrol etmekten geç kalan Ricardo Carvalho, Oscar Gonzalez'e kaptırdı. Oscar da karşı karşıya durumda düzgün bir vuruş yaptı Diego Lopez'i avlayarak, takımını 1-0 öne geçirdi.

İlerleyen dakikalarda beraberlik golü için baskı kuran Eflatun-beyazlılar, bu golü de 26'da buldu. Yedikleri golde hatası olan Di Maria'nın şutuna son anda Kaka dokundu ve top Valladolid ağlarıyla buluştu.

Arjantinli Di Maria, ikinci golün de asistini yaptı. Sağ kanatta topla buluşan Angel Di Maria, kale sahası üzerine çok etkili bir orta yaptı. Valladolid savunmasının önünde yükselen Cristiano Ronaldo, kafayla arka direğe bıraktı ve Real Madrid'i 2-1 öne geçirdi.

Ancak bu gole konuk takımın cevabı gecikmedi. 35. dakikada sol tarafta topla buluşan Omar Ramos, arka direğe yerden bıraktı. Orada topa dokunan Javi Guerra, skora denge getirdi.

Mücadelenin ilk devresi de 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarının başında sahneye yine Kaka çıktı. Benzema ve Di Maria'nın paslaşmalarının ardından son top, Kaka'nın önünde kaldı. Brezilyalı da düzgün bir vuruşla takımını 3-2'lik üstünlüğe taşıdı.

Maçın 70'inci dakikasında Cristiano Ronaldo, yine kafasını çalıştırdı. Soldan Mesut Özil'in kullandığı köşe vuruşuna çok iyi yükselen Portekizli, köşeye vurdu ve Real Madrid adına farkı 2'ye çıkardı.

Dakikalar 87'yi gösterdiğinde ise gecenin en güzel golü geldi. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Real Madrid savunması, ceza sahası dışına uzaklaştırdı. Ancak orada topun gelişine muhteşem bir şut çıkaran Lluis Sastre, farkı 1'e indirdi ve skoru 4-3 yaptı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Real Madrid, bu galibiyetle puanını 77'ye çıkardı.

 

Sayfa Yükleniyor...