Bir yıldız daha kaydı...

O, sadece yetenekleriyle değil, yakışıklılığı ve özel yaşantısıyla da dünyanın en dikkat çeken futbolcularından biriydi... Hatta onun bir pazarlama harikası olduğunu düşünenler de az değildi...

NTV Spor 16.05.2013 - 17:09
Bir yıldız daha kaydı...

David Beckham, futbol hayatına nokta koyduğunu açıkladı... İngiliz yıldız, kariyerini rüyalarını gerçekleştirmiş bir şekilde noktaladığının altını çizdi.

"Parıs Saint-Germain Kulübü'ne bana vermiş olduğu şans nedeniyle teşekkür ediyorum. Ancak futbolculuk kariyerime en yüksek seviyede veda etmek istiyorum. Bu nedenle kariyerimi noktalama kararını doğru zamanda aldığımı düşünüyorum."

Bu ifadeler; kramponlarını rafa kaldırma kararı alan bir futbol yıldızına; David Beckham'a ait.

İngiltere Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden yayınladığı bir açıklamayla futbola veda ettiğini açıklayan David Beckham; kariyerini rüyalarını gerçekleştirmiş bir şekilde noktaladığının altını çizdi. Beckham veda açıklamasında "Küçükken bana Manchester United'la kupalar kazanacağımı, milli takımda 100'den fazla kez forma giyip, gururla kaptanlık yapacağımı, dünyanın en iyi takımlarında forma giyececeğimi söyleseydiniz; ben buna "Bu bir fantazi olur" yanıtını verirdim. Ama rüyalarımı gerçekleştirdiğim için çok şanslıyım" ifadelerine yer verdi.
 
Yeni kariyeriyle ilgili net bir bilgi vermeyen David Beckham, futbola duyduğu aşkın yerini hiçbir şeyin dolduramayacağını dile getirdi. "Yeni bir maceraya atılıyorum. Bu yüzden beni neleri beklediği konusunda çok heyecanlıyım" ifadelerini kullanan 38 yaşındaki yıldız; kariyeri boyunca elde ettiği bilgi ve birikimi yine futbola aktarabileceğinin sinyallerini verdi.

Beckham ayrıca; kariyeri boyunca gösterdiği anlayış nedeniyle eşi ve çocuklarına teşekkür etti. "Ailem yanımda olmasaydı, bu başarıları elde edemezdim. Onlara minnettarım" ifadelerini kullanan Beckham, eski teknik direktörleri, takım arkadaşları ve taraftarlara da teşekkür etmeyi unutmadı.

Beckham'ın 26 Mayıs'ta oynanacak Lorient-Paris Saint-Germain karşılaşmasıyla futbolculuk hayatına son noktayı koyması bekleniyor.

 

Sayfa Yükleniyor...