Devlerin Cavani savaşı

63 milyon euroluk bonservis bedeliyle el yakan Edinson Cavani için Paris Saint-Germain ve Chelsea büyük bir transfer yarışının içine girdi. Avrupa basınına yansıyan haberlere göre; Cavani'nin kulübü ile pazarlıklar kıyasıya sürüyor.

NTV Spor 02.07.2013 - 15:32
Devlerin Cavani savaşı

Napoli'nin Uruguaylı golcüsü Edinson Cavani'nin önümüzdeki sezon hangi takımda forma giyeceği halen belli değil. İtalyan kulübünün başkanı Aurelio De Laurentiis'in 63 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği 26 yaşındaki forvet için Paris Saint Germain ile Chelsea'nin büyük bir yarış içinde oldukları belirtiliyor.

Fransız basınına yansıyan haberlere göre; Cavani'nin menajeri ile Paris Saint-Germain Sportif Direktörü Leonardo, pazartesi akşamı Paris'te bir araya geldi ve Uruguaylı oyuncunun transfer şartlarını görüştü. Le Parisien gazetesi Leonardo'nun Napoli başkanı De Laurentiis ile Cavani pazarlıklarında sona yaklaştığını ifade etti...

İspanyol AS gazetesi ise; Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea'nin Edinson Cavani'yi transfer etmeye çok yakın olduğunu yazdı. Gazete; daha önce Napoli'ye yaptığı 50 milyon euroluk transfer teklifi reddedilen Chelsea'nin bu rakamı artıracağını belirtti. Chelsea'nin Cavani için 60 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkarabileceği ifade ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Napoli'de 33 lig maçında 29 gol kaydeden Cavani; Uruguay formasıyla Konfederasyon Kupası'nda 3 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Cavani, turnuvanın tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada tatile çıkacağını ve İtalya'ya dönüşünün ardından durumunun netlik kazanacağını dile getirmişti.

Sayfa Yükleniyor...