Fulham el değiştirdi!

Fulham'da yeni bir dönem başlıyor. Kulübün 16 yıldır sahibi olan Mohamed El-Fayed; Fulham'ı yaklaşık 200 milyon sterlin karşılığında Pakistanlı işadamı Shahid Khan’a sattı.

NTV Spor 13.07.2013 - 11:14
Fulham el değiştirdi!

İngiltere'nin en köklü kulüplerinden Fulham el değiştirdi. 1997'den bu yana kulübün hisseleri elinde bulunduran ve Fulham'ı yeniden ayağa kaldıran Mısırlı işadamı Mohamed Al Fayed, siyah-beyazlıları Pakistanlı işadamı Shahid Khan'a devretti.

NFL'de Jacksonvılle Jaguars takımının da sahibi olan Shahid Khan'ın Fulham'ı yaklaşık 200 milyon sterlin karşılığında satın aldığı belirtiliyor.

16 yıl önce kulübü 6 milyon sterlin karşılığında devralmasıyla birlikte Fulham'ı 3. ligden Premier Lig'e taşıyan; birçok yüksek profilli menajeri Londra kulübüne getiren El Fayed; halefine başarı temennisinde bulunurken; taraftarları Shahid Khan'a sahip çıkmaya davet etti.

Fulham'ın resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan 62 yaşındaki Khan ise Fulham taraftarlarına gurur verecek bir kulüp için gereken ortamı oluşturacaklarını ifade etti.

Pakistanlı işadamı Shahid Khan'ın yaklaşık 2,5 milyar dolarlık serveti olduğu belirtiliyor.

Sayfa Yükleniyor...