Heyecan kaldığı yerden...

La Liga'da gözler 3. haftaya çevrildi... Haftanın maçı Valencia ile Barcelona arasında. Real Madrid'in, Atletic Bilbao'yu ağırlayacağı haftada Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir diğer İspanyol takımı Real Sociedad'a konuk olacak.

NTV Spor 30.08.2013 - 13:02
Heyecan kaldığı yerden...

Yeni teknik direktörü Gerardo Martino ile İspanya Süper Kupasını kazanan Barcelona, gözünü Valencia ile deplasmanda oynayacağı maça çevirdi. Süper Kupa'da, Atletico Madrid ile oynanan rövanş maçında Messi ile Neymar'a ilk kez birarada 11'de yer veren Martino'nun 2 yıldızını Valencia karşısında da sahaya sürmesi bekleniyor.

Messi ile neymar arasında beklenen uyum henüz sağlanabilmiş değil. Ancak hem Martino hem de Barcelona Yönetimi, 2 oyuncunun kısa süre içinde rakiplerinin korkulu rüyası olacağından emin konuşuyor. Golcüsü Soldado'yu Tottenham'a gönderen Valencia ise rakibinden çekinmiyor.

Siyah-beyazlılarda gözler, Soldado'nun boşluğunu doldurması için transfer edilen Kolombiyalı forvet Dorlan Pabon'un üzerinde olacak.

REAL'İN RAKİBİ KAYIPSIZ BILBAO
Transfer döneminde tüm enerjisini Gareth Bale'i kadrosuna katmak için harcayan Real Madrid ise üst üste 3. galibiyetini almak için Atletic Bilbao karşısına çıkacak. Real taraftarı, Santiago Bernabeu'daki maçta takımlarından daha iyi bir oyun bekliyor. Real, Lig'deki ilk 2 maçını kazanmasına karşın ortaya beklenen futbolu koyamamıştı. Daha da ilginciyse Real formasını giydiği günden bu yana maç başına 1 gol ortalaması ile oynayan Cristiano Ronaldo'nun2 maçta da gol atamamasıydı. Golcüsü Fernando Llorente'yi kaybetmesine rağmen lige 2'de 2 ile başlayan Bilbao da kendisine güveniyor.
 
DEVLER LİGİ'NİN 2 TEMSİLCİSİ KARŞI KARŞIYA
Haftanın bir diğer önemli maçında bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek iki İspanyol ekibi; Real Sociedad ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Hafta içinde Lyon'u Devler Ligi'nin dışına iten Sociedad artık tüm dikkatini La Liga'ya çevirmiş durumda. Hafta içinde Süper Kupa mesaisine çıkan Atletico Madrid ise sezona 2 maçta 6 puanla başladı. Madrid ekibi, sözleşmesini uzattıktan sonra çok formda görünen Diego Costa ve yeni golcüsü David Villa'ya güveniyor.

Sayfa Yükleniyor...