Tarihin en pahalı futbolcusu oynayacak mı?

Milli ara sonrası La Liga'da 4. hafta heyecanı yaşanıyor... Real'in, Villarreal'e konuk olacağı haftada gözler 100 milyon euroluk rekor transfer Gareth Bale'in üzerinde olacak. Lider Barça, Sevilla'yı ağırlarken takipçisi Atletico, Almeira'yı konuk edecek.

NTV Spor 13.09.2013 - 13:43
Tarihin en pahalı futbolcusu oynayacak mı?

Milli maç arasından sonra La Liga'da 4. hafta heyecanı yaşanıyor... Real Madrid'in, Villarreal'e konuk olacağı haftada gözler 100 milyon euroluk rekor transfer Gareth Bale'in üzerinde olacak. Lider Barcelona'nın, Sevilla'yı ağırlayacağı haftada takipçisi Atletico Madrid, Almeira'yı konuk edecek.

LA LIGA'DA HAFTANIN CANLI YAYIN PROGRAMI:
14 Eylül Cumartesi 17:00 Atletico Madrid - Almeria | NTV Spor
14 Eylül Cumartesi 19:00 Levante - Real Sociedad | NTV Spor
14 Eylül Cumartesi 21:00 Barcelona - Sevilla | NTV Spor Smart
14 Eylül Cumartesi 23:00 Villareal - Real Madrid | NTV Spor Smart

TARİHİN EN PAHALI FUTBOLCUSU OYNAYACAK MI?
Futbol tarihinin en pahalı transferi Gareth Bale için Real Madrid günleri başlıyor. Real Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Villarreal deplasmanında Bale'e muhtemelen maçın son bölümünde görev vermesi bekleniyor.

Galler Milli Takımı'nın Sırbistan'a 3-0 yenildiği maçın son 30 dakikasında görev alan Bale, Temmuz ayından bu yana ilk kez sahaya çıkmıştı. Galler Teknik Direktörü Chris Coleman karşılaşma sonrası maç eksiği olan Bale'e, 90 dakika süre vermenin büyük risk olacağı değerlendirmesinde bulunmuştu.
Real'deki sakatlık sorunları teknik direktör Ancelotti'yi düşündürüyor. Milli takımlarından sakat dönen Ronaldo ve Isco, son antrenmanda takımdan ayrı çalışırken Marcelo ise antrenmana çıkamadı. Ayağı kırılan Xabi Alonso'nun tedavisi de sürüyor. Villarreal ise yeniden döndüğü La Liga'ya rüya gibi bir başlangıç yaptı. Sarı-denizaltılar, ilk 3 maçlarını da kazanmayı başardı.

BARÇA'NIN KONUĞU LİGİN YENİSİ SEVILLA
Lider Barcelona ise Sevilla'yı konuk edecek. 3. haftadaki Valencia maçının ilk yarısında hat-trick yapan Lionel Messi, milli takım formasıyla Paraguay karşısında da 2 kez fileleri havalandırdı ve çok formda görünüyor.
Messi'nin ilk 3 haftada şimdiden 5 golü bulunuyor. Yeni takımına yavaş yavaş alışan Neymar da, Avustralya ve Portekiz ile oynanan dostluk maçlarında Brezilya formasıyla birer gol attı. Milli takımlarından sakat dönen Busquets ve Dani Alves'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

ATLETICO'DA MORALLER YERİNDE
Arda Turanlı Atletico Madrid ise galibiyet serisine ligin yeni takımı Almeira karşısında devam etmek amacında. 3. haftada Şampiyonlar Ligi'nde İspanya'yı temsil edecek bir diğer takım Real Sociedad'ı deplasmanda yenen Atletico'da moraller yerinde. Arda da milli maç arası öncesi İspanyol yorumcular tarafından La Liga'nın en formda oyuncularından biri olarak nitelendirilmişti.

Sayfa Yükleniyor...