ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖZETLERİ

Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta birbirinden harika maçlara sahne oldu. Muhteşem gollerin atıldığı 16 maçın özet görüntülerini Video Galeri'den izleyebilirsiniz...

NTV Spor 19.09.2013 - 10:48
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖZETLERİ

Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta birbirinden harika maçlara sahne oldu. Muhteşem gollerin atıldığı 16 maçın özet görüntülerini Video Galeri'den izleyebilirsiniz...

ÇARŞAMBA MAÇLARI
Gecenin en büyük sürprizi Stamford Bridge'de yaşandı. Devler Ligi'nde sahasında en son 2003 yılında Beşiktaş'a mağlup olan Chelsa, İsviçre ekibi karşısında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.







Alman ekibi Schalke 04, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Almanlar, Steaua Bükreş'i 3-0 gibi net bir skorla geçerek ilk haftayı E Grubu'nun lideri olarak tamamladı.






F Grubu'nda Arsenal, zorlu Fransa deplasmanında Marsilya'yı 2-1 yenerek, Devler Ligi'ne 3 puanla başladı.






Geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi Finalisti Borussia Dortmund ise kötü başladı. Almanlar, yeni teknik direktörü ve yeni transferleriyle bu sezon iddialı olan Napoli'ye 2-1 yenildiler.






Uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren Atletico Madrid, milli futbolcu Arda Turan'la kazandı. Arda'nın 1 gol ve 1 asistle oynadığı maçta İspanyollar, Zenit'i 3-1'le geçti.






Şampiyonlar Ligi'nin müdavimlerinden Porto, açılış haftasında Avusturya Wien'i deplasmanda tek golle mağlup etti ve G Grubu'na galibiyetle başladı.






Barcelona, Nou Camp'ta konuk ettiği Ajax'ı 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek, Devler Ligi'ne 3 puanla başladı.






H Grubu mücadelesinde Milan, sahasında konuk ettiği Celtic karşısında zorlanmadı ve sahadan 2-0'lık sonuçla galip ayrıldı.







SALI MAÇLARI
Temsilcimiz Galatasaray, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Real Madrid karşısında yediği talihsiz gollere engel olamadı ve sahadan 6-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.







B Grubu'nun diğer maçında ise Danimarka temsilcisi, sahasında Juventus'u konuk etti. Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle tamamlanırken, takımlar 1'er puana razı oldu.







Devler Ligi'nin A Grubu'nda Manchester United, Old Trafford'da Bayer Leverkusen'i konuk etti. Adeta gol düellosu şeklinde geçen maçın sonunda gülen taraf, 4-2'lik sonuçla Kırmızı Şeytanlar oldu.







A Grubu'nda diğer maçında kazanan taraf konuk takımdı. Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, Real Sociedad deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve önemli bir başlangıç yaptı.







Geçtiğimiz sezonunda Avrupa Ligi finalisti Benfica, Şampiyonlar Ligi'ne iyi başladı. Sahasında Anderlecht'i konuk eden Portekiz ekibi, sahadan 2-0'lık skorla ayrılmayı başardı.







Devler Ligi'nin iddialı takımlarından Paris Saint Germain, zorlu Yunanistan deplasmanında Olimpiakos'u 4-1'le geçti.







Son şampiyon kaldığı yerden devam etti. Bayern Münih, Allianz Arena'da ağırladığı CSKA Moskova'yı 3-0 mağlup ederek, yeni sezonda da iddialı olduğunu gösterdi.







Son 2 sezondur Şampiyonlar Ligi'nde ciddi hayal kırıklığı yaşayan Manchester City, yeni teknik direktörü Pellegrini yönetimindeki ilk maçında 3 puanı hanesine yazdırdı. İngilizler, Viktoria Plzen'i 3-0 mağlup etti.



 

Sayfa Yükleniyor...