LA LIGA'DA 5. HAFTA (MAÇ ÖZETLERİ)

İspanya La Liga'da 5. hafta geride kalırken, şampiyonluk adayları Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. İşte La Liga'da 5. hafta maç özetleri...

NTV Spor 24.09.2013 - 10:34
LA LIGA'DA 5. HAFTA (MAÇ ÖZETLERİ)

La Liga'nın 5. haftası geride kalırken şampiyonluk yarışındaki ekipler haftayı kayıpsız atlattı. Real Madrid evinde farklı kazandı! İspanya La Liga'da Getafe'yi ağırlayan eflatun beyazlılar, 5. dakikada yenik duruma düştüğü maçı Ronaldo(2), Pepe ve Isco'nun attığı gollerle 4-1 kazanarak ligdeki 4. galibiyetini aldı.







La Liga'da son şampiyon Barcelona, yoluna kayıpsız devam ediyor. Ligin 5. haftasında Rayo Vallecano'ya konuk olan Katalanlar, sahadan 4-0'lık sonuçla galibiyetle ayrıldı ve puanını 15'e çıkardı.







La Liga'nın yenilgisiz ekiplerinden biri olan Atletico Madrid, bu haftayı da üç puanla kapattı. 5'te 5 yapan Madrid ekibi, Valladolid engelini iki golle geçti. Koke iki asistle yıldızlaştı. Bu sonuçla Atletico, son 22 yılın en iyi lig başlangıcını yaptı.







Valencia kötü gidişe son verdi. İspanya La Liga'nın 5. haftasında Sevilla'yı ağırlayan Valencia, sahadan 3-1'lik skorla galip ayrılarak 3 hafta aradan sonra hanesine 3 puan yazdırdı.






Espanyol zirve takibini sürdürdü! Athletic Bilabo'yu ağırlayan Espanyol, rakibini Victor Sanchez(2) ve Sergio Garcia'nın golleriyle 3-2 mağlup ederek puanını 11'e çıkardı.







Osasuna, ligin yeni ekiplerinden Elche'yi 2-12lik skorla geçmeyi başardı.







Real Sociedad-Malaga mücadelesi başladığı gibi golsüz sona erdi.







Almeria'nınLevante'yi konuk ettiği maçta takımlar sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı.







La Liga'da tek galibiyeti bulunan Real Betis ve Granada'nın karşılaştığı mücadelede kazanan çıkmadı.







Bu sezon yeniden La Liga'da mücadele eden Villarreal, Celta Vigo deplasmanında 1 puanla ayrılırken ligde yine yenilgi yüzü görmedi.

Sayfa Yükleniyor...