"Bu benim taraftara teşekkür etme biçimim"

Şampiyonlar Ligi'nde Napoli karşısında muhteşem bir futbol oynayarak, 1 gol ve 1 de asistle takımını galibiyete taşıyan Mesut Özil, attığı golle Arsenal taraftarına teşekkür ettiğini söyledi.

NTV Spor 02.10.2013 - 16:04
"Bu benim taraftara teşekkür etme biçimim"

Arsenal'in, Napoli'yi 2-0 yendiği UEFA Şampiyonlar Ligi maçında, Arsenal formasıyla ilk golünün atan, bir de asist yapan Mesut Özil, taraftarlara bu şekilde teşekkür ettiğini söyledi.

Arsenal'in internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 24 yaşındaki Özil, seyircilerin maçın başından sonuna kadar takımı desteklediğini belirterek, "Önemli olan maçı kazanmaktı. Özellikle seyircimizin önünde gol attığım için çok memnunum. Bu, benim taraftarlara teşekkür etme biçimim" dedi.

Hedefinin, "heyecan verici ve başarıya odaklı bir futbol oynamak" olduğunu ifade eden Özil, Napoli karşısında zor ama hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, "Her oyuncu gol atmak ister ama asist yapmayı sevdiğim de herkesçe biliniyor. Asıl önemli olan takımca ileriye doğru adım atmamızdı. Gelişimimizi sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Teknik direktör Arsene Wenger de Arsenal formasıyla çıktığı 5 maçta, bir gol atıp 5 asist yapan Özil'in, harika bir ilk yarı oynadığını söyleyerek, "Büyük bir oyuncudan beklenilen her şeyi yaptı. Bireysel yetenek, takım oyunu, bitiriş, son toplar... Yalnızca oturup keyfini çıkarmak kaldı. Bence Madrid'de de harikaydı, onu kadroya kattığımız için şanslıyız" diye konuştu.

Wenger, Almanya Milli Takımı'nda da oynayan Özil'in, şu an için takımı sırtladığını ve takıma inanç aşıladığını kaydederek, inanmanın, futbolda başarıya ulaşmanın bir parçası olduğu değerlendirmesini yaptı.

 

Sayfa Yükleniyor...