Mehmet Scholl'un oğlu Guardiola'ya emanet

Bayern’in efsane futbolcularından Mehmet Scholl izleri Alman kulübünde silinmiyor. Şimdilerde Televizyon yorumculuğu yapan eski yıldızın oğlu, Bayern Münih’in A Takımı ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

NTV Spor 10.10.2013 - 10:49
Mehmet Scholl'un oğlu Guardiola'ya emanet

FATİH DEMİRELİ - Bayern'de Scholl rüzgarları yeniden esmeye başladı. Uzun yıllar Bayern Münih'te top koşturan ve Türk bir babası olması nedeniyle ülkemizde de gündemden hiç düşmeyen Mehmet Scholl'un oğlu Lucas, Bayern Münih A Takımı ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Milli Takım arası nedeniyle 15 oyuncudan yoksun olan Bayern'de, Teknik Direktör Josep Guardiola çareyi genç takımda aradı ve en yetenekli oyuncuları A Takım antrenmanına davet etti. Bu oyuncuların arasında U 19 takımında oynayan Lucas Scholl de var.

17 yasındaki oyuncu henüz üç ay önce U 19 takımına yükselirken, yetenekleri ile kısa zamanda beğeni topladı ve A Takıma ikinci kez davet edildi.

Guardiola hakkında konuşan Lucas Scholl, „o müthiş bir Teknik Direktör, onunla çalışmak çok özel birşey. Mutluyum“ açıklamasını yaptı ve İspanyol hocanın kendisine çok yardımcı olduğunu ifade etti.

Genç oyunculara ilgisiyle bilinen Guardiola'nın Bayern'de de kısa zamanda bir çok yeteneği mercek altına aldı.

 

Sayfa Yükleniyor...