La Liga'da 9. hafta heyecanı!

La Liga'da gözler 9. haftaya çevrildi... Yoluna kayıpsız devam eden lider Barcelona'nın, Osasuna'ya konuk olacağı haftada, averajla 2. sırada bulunan Atletico Madrid, Espanyol deplasmanında galibiyet serisini 9 maça çıkarmaya çalışacak.

NTV Spor 18.10.2013 - 21:50
La Liga'da 9. hafta heyecanı!

La Liga'da heyecan bugün oynanacak karşılaşmalarla devam edecek.

Yoluna kayıpsız devam eden lider Barcelona'nın, Osasuna'ya konuk olacağı haftada, averajla 2. sırada bulunan Atletico Madrid, Espanyol deplasmanında galibiyet serisini 9 maça çıkarmaya çalışacak. Zirvenin 5 puan gerisinde bulunan Real Madrid ise eski teknik direktörü Schuster'in çalıştırdığı Malaga'yı ağırlıyor.

21:00 OSASUNA - BARCELONA | NTV SPOR SMART | CANLI
La Liga'nın ilk 8 haftasında puan kaybetmeyen lider Barcelona, galibiyet serisine Osasuna deplasmanında devam etmek istiyor. Katalan ekibinde, bu önemli karşılaşma öncesi Lionel Messi sevinci yaşanıyor. Geçen ayın sonunda sakatlanan Messi, bu hafta antrenmanlarda takımla birlikte çalıştı ve büyük olasılıkla Osasuna karşısında ilk 11'deki yerini alacak. Barcelona'da, uzun süreli sakatlıkları bulunan kaptan Carles Puyol ile Javier Mascherano da, artık takıma dönmek için gün sayıyor.

23:00 ESPANYOL - ATLETICO MADRID | NTV SPOR | CANLI
Barcelona gibi lige 8'de 8 ile başlayan Arda Turanlı Atletico Madrid, zorlu Espanyol deplasmanına çıkacak. Atletico'nun en büyük kozu, ilk 8 haftada 10 gol atan Diego Costa olacak. Teknik Direktör Diego Simeone'nin, göreve geldikten sonra, savaşan bir takım haline getirdiği Atletico, en büyük yıldızı Radamel Falcao'yu kaybetmesine karşın, bu sezon sadece La Liga'da değil; Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçları da kazandı. Bu süreçte Diego Costa'yla birlikte, takımın en fazla öne çıkan ismi Arda Turan'dı. Arda'nın, milli mesai sonrası, Espanyol karşısında neler yapacağı merakla bekleniyor.

17:00 REAL MADRID - MALAGA | NTV SPOR SMART | CANLI
Zirveyi 5 puan geriden takip eden Real Madrid ise eski teknik direktörü Schuster'in çalıştırdığı Malaga'yı ağırlayacak. 2008'in sonlarında, Barcelona'yı yenmelerinin imkansız olduğunu söyleyince görevine son verilen Schuster, mali zorluklar nedeniyle yeniden yapılanma sürecine giren Malaga ile La Liga'da inişli-çıkışlı bir grafik çiziyor. Real Madrid ise hala taraftarın beklediği akıcı futbolu oynamaktan uzak görünüyor. Mesut Özil'in takımdan ayrılması sonrası, hücumda yaratıcılık sıkıntısı çeken Madrid ekibi, geçen hafta Levante'yi uzatma dakikalarında attığı golle yenebilmişti. Real Madrid'de, hafta içinde yeniden takımla antrenmanlara başlayan rekor transfer Gareth Bale'in kadroya alınıp alınmayacağı maç saatinde belli olacak.

Sayfa Yükleniyor...