"İlk 20-25 dakika çok zor olacak"

Kopenhag Teknik Direktörü Stale Solbakken, bugün Galatasaray ile oynayacakları maçtan iyi bir skorla ayrılmak istediklerini ancak ilk 20-25 dakikalık bölümün kendileri için çok zor olacağını söyledi.

NTV Spor 22.10.2013 - 19:56
"İlk 20-25 dakika çok zor olacak"

Kopenhag Teknik Direktörü Stale Solbakken, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda bugünGalatasaray ile oynayacakları maçtan iyi bir skorla ayrılmak istediklerini söyledi.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen basın toplantısına, Solbakken ile Danimarka temsilcisinin İsveçli kalecisi Johan Wiland katıldı.

Norveçli teknik adam, bugünkü mücadelede kendi oyunlarını sahaya yansıtmak istediklerini belirterek, "Maçın ilk 20-25 dakikası çok zor olacaktır. Eğer istediklerimizi yapabilirsek kazanabiliriz. Bireysel olarak tecrübelerini sahaya yansıtacak oyuncularımız var. Tabii ki Galatasaray'ın bizim karşımızda ne yapacağı da skoru belirleyecek" diye konuştu.

Son maçlarda iyi oynamaya başladıklarını aktaran Solbakken, "Son maçımızda takım iyi yolda olduğunu gösterdi. Daha iyi olmaya çalışıyoruz. Yarın oyunumuzu herkes görecek. Sınırlarımızı biliyoruz. Galatasaray karşısında şok geçireceğimizi sanmıyorum" dedi.

MANCİNİ'YE ÖVGÜ
Solbakken, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin hayranı olduğunu kaydetti.

Ailece Manchester City taraftarı olduklarını vurgulayan Norveçli teknik adam, "Mancini, City'i çalıştırırken bir gün restoranda karşılaştık ve eşim kendisinden imza istedi. Biraz uğraştık ama sonunda rica edip aldık. Benim için iyi bir anıydı" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Mancini'iyi teknik direktörlük koltuğuna getirmesiyle iyi bir iş yaptığını kaydeden Norveçli teknik direktör, "Galatasaray geçen sezonki gibi değil. Çok iyi teknik direktörler de bazen değişebiliyor. Galatasaray, Mancini'yi getirerek iyi bir seçim yaptı. Her teknik adam bir takımı bu kadar kısa sürede düzeltemezdi diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

WİLAND: KAZANMAK İSTİYORUZ
Kopenhag'ın İsveçli file bekçisi Wiland da Galatasaray karşısında ellerinden geleni yapacaklarını ve kazanmak istediklerini söyledi.

İstanbul'da zor bir maç oynayacaklarını aktaran Wiland, "Elbette elimizden geleni yapacağız. Sadece bizim için değil, Galatasaray için de zor bir maç olacak. Kazanmak için uğraşacağız. Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Tehlikeli oyuncuları da var. Önlemler alıp kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...