Çılgın maç Real Madrid'in!

Santiago Bernabeu, tarihi bir maça sahne oldu! Real Madrid, 3 penaltının verildiği ve bir kırmızı kartın çıktığı karşlaşmada rakibini 7-3 mağlup etti. Sevilla, Rakitic ile bir penaltıdan yararlanamadı.

NTV Spor 31.10.2013 - 00:48
Çılgın maç Real Madrid'in!

La Liga'nın 11. haftasında Real Madrid, Sevilla'yı konuk etti. 3 penaltının verildiği ve bir kırmızı kartın çıktığı karşılaşmayı eflatun-beyazlılar, 7-3 kazandı. Cristino Ronaldo, hat-trick yaptı.

NTV Spor Smart'tan canlı yayınlanan karşılaşmaya etkili başlayan Real Madrid, 14. dakikada Gareth Bale ile öne geçti. Hızlı gelişen Madrid atağında Benzama'nın pasıyla ceza sahası içinden topla buluşan Bale, şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da ataklarını sürdüren eflatun-beyazlılarda 27. dakikada Gareth Bale kendisinin ve takımının 2. golünü Sevilla ağlarına gönderdi. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Galli yıldızın şutu baraja çarparak kaleciyi yanılttı ve ağlarla buluştu. Bu golle ev sahibi ekip, durumu 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın 32. dakikasında Isco'nun düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Cristiano Ronaldo, skoru 3-0 getirdi.

Farkı 3'e çıkaran Real Madrid karşısında farkı azaltmayı amaçlayan Sevilla rakip kalede pozisyonlar üretmeye başladı. 38. gelişen Sevilla atağında maçın hakemi bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Ivan Rakitic, farkı tekrar 2'ye indiren golü Madrid ağlarına gönderdi.

Farkı ikiye indirdikten sonra umutlanan deplasman ekibi, golden 2 dakika sonra 40. dakikada Carlos Bacca ile skoru 3-2'e getirdi.

İlk yarının geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Real Madrid soyunma odasına 3-2 önde girdi.

Real Madrid, karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan taraftı. Madrid temsilcisi, 53. dakikada Fransız golcüsü Karim Benzema ile skoru 4-2 yaptı.

Rakip kalede gol arayışlarını sürdüren eflatun-beyazlılar, gollere devam etti. 60. dakikada Cristiano Ronaldo ile skor 5-2 oldu.

Güçlü rakibi karşısında pes etmeyen Sevilla 62. dakikada farkı bir kez daha 2'ye indirdi. Sol taraftan gelişen Sevilla atağında Ivan Rakitic, çaprazdan müthiş bir şutla kendisinin ikinci takımının 3. golünü kaydetti ve skoru 5-3'e geldi.

Maçın 73. dakikasında bir kez daha sahne alan Ronaldo kendisinin hat-trick yaptı ve skoru 6-3'e getirdi.

Golün hemen ardından gelişen Sevilla atağında hakem maçta üçüncü kez penaltı noktasını gösterdi. İlk penaltıyı gole çeviren Ivan Rakitic, bu kez topu dışarı attı ve deplasman ekibi farkı azaltma şansını kullanamadı.

75. dakikada orta alanda Modric'e yaptığı sert müdahalenin ardından Stephane Mbia çift sarı karttan kırmızı kart görerek Sevilla'yı 10 kişi bıraktı.

Gole doymayan Real Madrid, 80. dakikada Karim Benzema ile 7. golü buldu ve skor 7-3 oldu.

Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmazken eflatun-beyazlılar sahadan tarihi bir sonuçla 7-3 galip ayrıldı.

Sayfa Yükleniyor...