"Asıl patron benim"

Efsanevi Manchester United menajeri Alex Ferguson'ın yardımcısı Mike Phelan, takımdaki asıl patronun kendisi olduğunu iddia etti. Ferguson'ın kulüpteki son 5 yılında, taktik kararları kendisinin aldığını öne süren Phelan, bugünlerde menajerlik teklifi bekliyor.

NTV Spor 26.11.2013 - 17:46
"Asıl patron benim"

Alex Ferguson'ın, emeklilik kararı almasıyla, yardımcısı Mike Phelan da Manchester United'dan ayrılmıştı. Bugünlerde bir Premier Lig ya da Championship takımından menajerlik teklifi almayı bekleyen Phelan, ‘Daily Mail' gazetesine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Phelan, Ferguson'ın kulüpteki son 5 yılında asıl patronun kendisi olduğunu öne sürdü. Kritik kararları kendisinin aldığını ileri süren Phelan, "Tabi ki tüm alkışlar Ferguson'a gidiyor. Kendisi bugünlere boşuna gelmedi. Ancak o da kabul edecektir ki, aldığı kararlarda benim etkim çok fazlaydı. Aslına bakarsanız, son 5 yıldır takımın gerçek patronu bendim" ifadelerini kullandı.

Şubat ayında görevini bıraktığı günden bu yana, bir menajerlik teklifi almayı bekleyen Phelan, "Birçok insan beni fazla tanımıyor. Ancak menajerlik şansı bulabilirsem, neler yapabileceğimi herkese göstermek istiyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...