Neymar resitali!

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Barcelona, Celtic'e gol yağdırdı. Neymar'ın üç golle yıldızlaştığı karşılaşmada rakibini 6-1 mağlup eden Barça, grubunu lider tamamladı.

NTV Spor 12.12.2013 - 00:06
Neymar resitali!

CHELSEA SAĞA SOLA BAKMADI                           DORTMUND ZİRVEYİ SÖKTÜ ALDI 

                                           ATLETICO GÜLE OYNAYA

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Barcelona, Celtic'i konuk etti.

Sakatlığı nedeniyle Messi'nin forma giymediği karşılaşmanın 7. dakikasında Pique'nin golüyle 1-0 öne geçen Barcelona, 39'da Pedro ile farkı ikiye çıkardı. Devre biterken, Neymar'ın golüyle Barcelona soyuma odasına 3-0 önde girdi. İlk 45 dakikayı golle kapatan Barça, açılışı da golle yaptı. Neymar'ın 48. dakikada kaydettiği golle fark 4'e çıkarken, 58'de bir gol daha atan Brezilyalı yıldız hat-trick yaptı. 63'te oyuna giren Tello, 9 dakika sonra farkı 6'ya çıkardı.

Maçın son bölümlerinde Georgios Samaras'ın golü mücadelenin skorunu ilan etti: 6-1

Barcelona 6 maçta 4 galibiyetle grubunu lider tamamlarken, Celtic grubun son sırasında yer alarak Avrupa'ya veda etti.

Öte yandan; Pique kaydettiği golle Barcelona tarihine geçti. Savunma oyuncusu Barcelona'nın Avrupa tarihindeki 1000. golüne imza attı.

MILAN YOLA DEVAM DEDİ
Gruptaki diğer karşılaşmada ise Milan ile Ajax 0-0 berabere kaldı.

Ev sahibi takımda Riccardo Montolivo 22. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını kalan dakikalarda 10 kişi bıraktı. Bu skorla Milan puanını 9'a çıkardı ve grup ikincisi olarak Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etti. Ajax ise 8 puanla Avrupa Ligi'ne gitti.

Sayfa Yükleniyor...