La Liga'da 16. hafta heyecanı!

La Liga'da gözler 16. haftaya çevrildi. Averajla liderlik koltuğunda oturan Barcelona'nın, Villarreal'i ağırlayacağı haftada, takipçisi Atletico Madrid, Valencia ile zorlu bir maça çıkacak. Zirve ile arasındaki puan farkını 3'e düşüren Real Madrid ise Osasuna deplasmanına çıkacak.

NTV Spor 13.12.2013 - 15:43
La Liga'da 16. hafta heyecanı!

Bu sezon La Liga'daki ilk yenilgisini, 15. haftada Atletic Bilbao deplasmanında alan Barcelona, Şampiyonlar Ligi'ndeki 6-1 Celtic galibiyetinin morali ile Villarreal'i ağırlayacak.

Katalan ekibinde gözler, Neymar'ın üzerinde olacak. Messi'nin yokluğunda sorumluluk alan Neymar, Celtic karşısında hat-trick yaparak ne kadar önemli bir transfer olduğunu göstermişti. Bu sezon yeniden birinci lige çıkan Villarreal'in ise kolay teslim olmaya niyeti yok. Ligin belki de en süratli hücuma çıkan takımı görünümündeki Sarı Denizaltılar karşısında, Barcelona savunması önemli bir sınav verecek.

Barcelona ile puanlarını eşitleyen Atletico Madrid ise Vicente Calderon da Valencia'nın karşısına çıkacak.

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde bir galibiyet daha alan Atletico'da, özellikle Diego Costa çok formda. Şu ana kadar 15 golü bulunan Costa, Valencia savunmasının da fazlasıyla başını ağrıtacak. Son yıllarda sürekli Barcelona ve Real Madrid'in ardından 3. takım olan Valencia ise bu sezon vasat bir performans sergiliyor. Ligde orta sıralarda bulunan siyah-beyazlılar, Tottenham'a gönderdiği golcüsü Soldado'nun boşluğunu bir türlü dolduramamanın sıkıntısı içinde.

Zirve ile arasındaki puan farkını 3'e indiren Real Madrid ise son sıralarda bulunan Osasuna ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Real'de, ligde 17 golü bulunan Cristiano Ronaldo iyileşti ve oynamaya hazır. Hafta içinde Kopenhag deplasmanında attığı golle, Devler Ligi tarihinin, grup sürecinde en çok gol atan oyuncusu unvanını eline geçiren Ronaldo, Bale ile birlikte, Real'in gol yollarındaki en önemli kozu olacak.

LA LIGA PROGRAMI:

13 ARALIK CUMA
22:00 - LEVANTE – ELCHE | NTVSPOR SMART

14 ARALIK CUMARTESİ
17:00
- OSASUNA – REAL MADRID | NTVSPOR SMART
19:00 - RAYO VALLECANO – GRANADA | NTVSPOR SMART
21:00 - BARCELONA – VILLARREAL | NTVSPOR SMART
23:00 - MALAGA – GETAFE | NTVSPOR SMART

15 ARALIK PAZAR
13:00
- ALMERIA – ESPANYOL | NTVSPOR SMART
18:00 - R.SOCIEDAD – R.BETIS | NTVSPOR SMART
20:00 - SEVILLA – A.BILBAO | NTVSPOR
22:00 - A.MADRID – VALENCIA | NTVSPOR

16 ARALIK PAZARTESİ
23:00
- VALLADOLID – CELTA VIGO | NTVSPOR SMART

Sayfa Yükleniyor...