Anadolu Efes - ALBA Berlin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (EuroLeague 31. hafta)

Anadolu Efes, Avrupa’da galibiyet için parkeye çıkıyor. Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nda Almanya’nın Alba Berlin takımını ağırlayacak, lacivert - beyazlılar, 31. hafta öncesinde puan durumunda 13. sırada bulunuyor. Temsilcimiz Anadolu Efes iki takım arasında Almanya’da oynanan maçı 97-89 kazanmayı başarmıştı. Anadolu Efes- Alba Berlin maçının ekranlara geleceği kanal ve saat belli oldu. Peki Anadolu Efes - Alba Berlin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, EuroLeague karşılaşmasına ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 20.03.2024 - 11:16
Anadolu Efes - ALBA Berlin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (EuroLeague 31. hafta)

EuroLeague’de bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan , karşısında kazanmayı hedefliyor. Anadolu Efes bu sezon Avrupa’da oynadığı maçların 13’ünü kazanırken 17’sinden ise mağlubiyetle ayrıldı. Lacivert - beyazlıların rakibi Alba Berlin ise EuroLeague’de aldığı 5 galibiyetle son sırada yer alıyor. Anadolu Efes, ALBA Berlin mücadelesiyle beraber Avrupa’da 832 karşılaşmasını oynayacak. Peki Anadolu Efes - Alba Berlin maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte, mücadelenin detayları….

ANADOLU EFES - ALBA BERLİN MAÇI NE ZAMAN?

Anadolu Efes, EuroLeague 31. haftada Almanya ekibi ALBA Berlin ile karşı karşıya geliyor. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak mücadele, 21 Mart Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak. Müsabaka S Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

TAKIMLARDA SON DURUM

Anadolu Efes, Avrupa Ligi'nde bu sezon oynadığı maçların 13'ünü kazanırken, 17'sinden de mağlubiyetle ayrıldı.

Ligde son sırada yer alan ALBA Berlin'in ise 5 galibiyet ve 25 mağlubiyeti bulunuyor.

Anadolu Efes, iki takım arasında Almanya'da oynanan maçı 97-89'luk skorla kazanmıştı.

ANADOLU EFES 832. MAÇINA ÇIKIYOR

Anadolu Efes, ALBA Berlin karşılaşmasıyla Avrupa kupalarındaki 832. maçına çıkacak.

Tarihinde Avrupa'da çıktığı 831 maçta 468 galibiyet alan lacivert-beyazlı takım, 363 yenilgi yaşadı.

Anadolu Efes, 2001-2002 sezonundan bu yana mücadele ettiği THY Avrupa Ligi'nde ise 584. kez sahne alacak. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda çıktığı 583 mücadelenin 311'ini kazanan Anadolu Efes, 272'sinden ise mağlubiyetle ayrıldı.

Anadolu Efes, taraflar arasında oynanan son 10 maçın 9'undan galibiyetle ayrıldı

Sayfa Yükleniyor...