Anadolu Efes - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Euroleague 28. hafta)

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi 28. hafta karşılaşmasında Almanya’nın Bayern Münih takımını konuk ediyor. Bu sezon Euroleague’de beklentilerin uzağında performans sergileyen Efes, taraftarı önünde kazanarak çıkış yakalamayı hedefliyor. Anadolu Efes- Bayern Münih mücadelesi Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Basketbol tutkunları ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Peki Anadolu Efes - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 06.03.2024 - 15:24
Anadolu Efes - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Euroleague 28. hafta)

Eflatun beyazlılar, son olarak ligde oynadığı Reeder Samsunspor karşılaşmasını 91-86 kazanarak moral depoladı. Avrupa’da galibiyet serisi yakalamayı hedefleyen Anadolu Efes’te başantrenör, Tomislav Mijatovic Avrupa mücadelesi öncesinde karşılaşmayı değerlendirdi. Bayern Münih’in oldukça formda olduğuna vurgu yapan Mijatovic, hem hücumda hem savunmada tüm yoğunluklarını ortaya koymaları gerektiğini ifade etti. Anadolu Efes - Bayern Münih karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Anadolu Efes - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, THY Avrupa Ligi maçına ilişkin detaylar…

ANADOLU EFES - BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN?

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi’nde Bayern Münih’le kozlarını paylaşıyor. Euroleague’de sezon boyunca oynadığı karşılaşmaların 11’ini kazanabilen eflatun - beyazlılar, 16 mağlubiyet aldı.

Anadolu Efes - Bayern Münih karşılaşması 7 Mart Perşembe günü 20:30’da başlayacak. Mücadele S Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ANADOLU EFES SON DURUM

Anadolu Efes, bu sezon THY Avrupa Ligi'nde oynadığı 27 maçta 11 galibiyet ve 16 mağlubiyetle haftaya 15. sırada girdi. Bayern Münih ise bu sezon 12 galibiyet ve 15 mağlubiyetle 12. sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, Bayern Münih müsabakasıyla Avrupa kupalarında 829. maçını oynayacak.

Tarihinde Avrupa'da çıktığı 828 maçta 466 galibiyet alan lacivert-beyazlı takım, 362 yenilgi yaşadı.

“BÜYÜK BİR DESTEK BEKLİYORUZ”

Euroleague 28. hafta maçında Almanya’nın Bayern Münih takımını konuk edecek Anadolu Efes’te başantrenör, Tomislav Mijatovic önemli açıklamalarda bulundu.

Mijatovic Bayern Münih’in son dönemde formda olmasına vurgu yaparak, “ Perşembe günü kendi sahamızda oynayacağımız maçta 40 dakika boyunca hem hücumda hem savunmada tüm yoğunluğumuzu ortaya koymamız gerekiyor, ki bu da maçı kazanma hedefimize ulaşmanın tek yolu. Sinan Erdem'deki muhteşem seyircimizden yine her zaman olduğu gibi büyük bir destek bekliyoruz ve umarım hep birlikte maçı kazanma hedefimize ulaşabiliriz.” dedi.

Sayfa Yükleniyor...