F.Bahçe'nin savunması hazır!

Fenerbahçe, UEFA'dan gelen cezalara itiraz için UEFA Tahkim Kurulu'ndan duruşmalı savunma talep etti. Başvuru kabul edilirse, yönetici Şekip Mosturoğlu ve Tolga Aytöre İsviçre'ye giderek görsellerden oluşturulacak bir dosya ile savunma yapacak.

NTV Spor 28.02.2013 - 21:43
F.Bahçe'nin savunması hazır!

Fenerbahçe, UEFA Disiplin Kurulu'nun kulübe verdiği 1 maç seyircisiz oynama, Meireles'e gelen 3 maç oynamama cezası ve kupalardan ihraç uyarısına itirazda bulundu.

Sarı-Lacivertli yönetim, kararın açıklanmasınan sonra olağanüstü bir toplantı yaptı. Burada bir kriz masası oluşturarak yapılacak savunmada izlenecek yöntem belirlendi.

Buna göre hem seyircisiz oynama cezasına yol açan olaylar, hem Meireles'in kırmızı kartıyla ilgili olarak görseller de içeren bir savunma dosyası hazırlandı.

Fenerbahçe yönetimi, ardından bu dosyayı UEFA Tahkim Kurulu'nu sunmak için duruşmalı toplantı talebinde bulundu. Tahkim, Sarı-Lacivertliler'in başvurusunu kabul ederse kulübün hukuk işlerinen sorumlu iki yöneticisi Şekip Mosturoğlu ile Deniz Tolga Aytöre, İsviçre'ye gidecek.

Yapılacak savunmada hem seyircisiz oynama cezası, hem Avrupa Kupaları'ndan men uyarısı, hem de Meireles'in cezasının kaldırılması istenecek.

Sayfa Yükleniyor...