Montpellier - PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Fransa Ligi 26. hafta)

Fransa Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren PSG- Montpellier deplasmanına konuk oluyor. PSG bu sezon oynadığı 25 karşılaşmada 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 56 puan topladı. PSG ligde 3 maçlık galibiyet hasretine Montpellier karşısında son vermek istiyor. Montpellier ise düşme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Peki Montpellier PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 16.03.2024 - 17:16
Montpellier - PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Fransa Ligi 26. hafta)

’nde heyecan 26. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek. Paris Saint-Germain şampiyonluk yolunda en yakın rakibi Brest’e 10 puan fark attı. Ev sahibi takım bu sezon oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 56 kez havlandırırken kalesinde ise sadece 21 gol gördü. Ligin en fazla gol atan takımı olan PSG’de Mbappe, Dembele gibi isimlerin performansı merakla bekleniyor. Peki Montpellier PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, detaylar…

MONTPELLİER PSG MAÇI NE ZAMAN?

Fransa Ligi’nin 26. haftasıda Montpellier, PSG’yi konuk ediyor. Heyecan dolu mücadele 17 Mart Pazar günü saat 22.45’te başlayacak. Mücadele beIN Sports Connect ekranından canlı yayınlanacak.

PSG SON DURUM

PSG, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Paris Saint- Germain 25 karşılaşamda 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 56 puan topladı.

MONTPELLİER SON DURUM

Montpellier, PSG karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. Montpellier 25 karşılaşmada 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. 

Sayfa Yükleniyor...