Wenger de yolculuklardan şikayetçi!

Louis Van Gaal'in ardından, Arsenal Menajeri Arsene Wenger de, uzun promosyon yolculuklarına tepki gösterdi. Wenger, bu şartlar altında yeni sezona hazırlanmalarının imkansız olduğunu söyledi.

NTV Spor 25.07.2014 - 12:15
Wenger de yolculuklardan şikayetçi!

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, 16 Ağustos'ta başlayacak Premier Lig öncesi, takımının Birleşik Devletler'de kampta bulunmasından rahatsız.

İlk kez Amerika'da kamp yaptıklarını dile getiren Wenger; "Burayı çok sevdik. Ancak kabul etmemiz gerekir ki; burada ticari nedenlerle bulunuyoruz. Kulübünüzün küresel çapta popülaritesi arttıkça, bu tür uzun yolculuklar da kaçınılmaz oluyor. Bu koşullar altında, takımımı yeni sezona tam olarak hazırlamam imkansız" dedi.

Birçok oyuncusunun Dünya Kupası'nda mücadele etmesinin, işlerini daha da zorlaştırdığını vurgulayan Wenger, finalde mücadele eden Mesut Özil, Per Mertesacker ve Lukas Podolski'ye izin vermek zorunda kaldığını; bu nedenle 3 oyuncunun da ligin açılış maçında muhtemelen oynamayacağını belirtti.

VAN GAAL DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Manchester United Menajeri Louis Van Gaal de, takımının, sponsorları memnun etmek için Birleşik Devletler'e sürüklenmesine tepki göstermişti. Van Gaal, yönetimi ticari çıkarları uğruna, şampiyonluk şansını tehlikeye atmakla suçlamıştı.

Sayfa Yükleniyor...