"Denizli'nin Beşiktaşlı olduğunu herkes bilir"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mustafa Denizli'nin Galatasaray teknik direktörlüğüne getirilmesini ilk kez NTV Spor'a değerlendirdi. 'Adil Oyun' programında haftanın konuğu olan Orman, "Mustafa Denizli'nin Beşiktaşlı olduğunu herkes bilir" dedi.

NTV Spor 24.11.2015 - 14:04
"Denizli'nin Beşiktaşlı olduğunu herkes bilir"

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesi ve teknik direktörlüğe Mustafa Denizli'nin getirilmesini değerlendiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bir camianın hocası için gönderimiyle ilgili bir yorumda bulunmak benim tarzım değil. Mustafa Denizli çok iyi bilinen iyi bir Beşiktaşlıdır. Bir Beşiktaşlının Galatasaray'da hocalık yapması hoşuma gitti, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in "Dakika 1 gol 1" ifadeleri üzerine ise Orman; "Mustafa Hoca'nın, Beşiktaşlı olduğunu herkes bilir. Kendisi de söyler zaten. Gizli kapaklı bir şey değil. Beşiktaş camiasından yetişmiş birisinin Galatasaray gibi büyük bir camiada hocalık yapacak olması benim açımdan hoş bir şey. Kinaye olsun diye değil gerçekten söylüyorum" diye konuştu.

Geçmişte bunların benzerlerinin yaşandığını ve yaşanmaya devam ettiğini kaydeden Beşiktaş başkanı, "Bir başka Beşiktaşlı Ziya hoca gitti Trabzon'da çalıştı. Şenol Güneş, Beşiktaş'a geldi. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Galatasaraylı Gündüz Kılıç, 1974'te Beşiktaş'ın efsane hocalarından biriydi. Beşiktaşlılar Gündüz Kılıç'ı çok severler. Düzgün bir adamdı. Galatasaraylıydı" yorumlarını yaptı.

Sayfa Yükleniyor...