"Zlatan zarar verdi; Alves 7 milyon Euro istedi!"

Galatasaray'ın eski teknik direktörü NTV Spor'a özel açıklamalar yaptı. Hamzaoğlu, sezon başında gündeme gelen Zlatan Ibrahimovic isminin kendilerine zarar verdiğini söylerken, Dani Alves'in ise yıllık 7 milyon Euro istediğini açıkladı. Hamzaoğlu, Maxi Pereira'ya da teklif götürdüklerini aktardı.

NTV Spor 03.12.2015 - 15:17
"Zlatan zarar verdi; Alves 7 milyon Euro istedi!"

Sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelen Zlatan Ibrahimovic konusunda daha önceki açıklamalarını paralel ifadeler kullanan Hamzaoğlu, "Ibrahimovic ismi bize zarar verdi. Hala Ibrahimovic'i soruyorsanız bir şeyleri doğru yönetemedik demektir. Ya ben anlatamadım ya da basın anlamak istemedi. Sezon başında takımla kamptayız ve bütün basın oradaydı. Bütün sorulara ben cevap vermek zorunda kaldım. Bugün görüyorum ki iyi olmamış. Ibrahimovic, bizim durumumuz itibariyle doğru bir transfer değildi. Biz sadece sezon başı takımımızı çok iyi duruma getirmeyi düşündük. Kulübümüzün içinde bulunduğu durum vardı ve bence doğru bir kadro kurduk. Hedefim 3-4 yıl sonrasıydı. Yoksa Telles ve Bruma'ya gitme izni vermezdim. Önümüzdeki yıllara daha çok oynamış ve daha kuvvetli bir şekilde gireriz diye düşünmüştüm" dedi.

"ALVES 7 MİLYON EURO İSTEDİ"
Sabri'yle sözleşme yenileme konusuna da açıklık getiren Hamzaoğlu, "Sabri geçen sezon şampiyonlukta çok iyi bir performans gösterdi. Tarık geçen sezon pek bekleneni verememişti. Ümit ediyorum gelecekte beklentileri karşılayacak. Sabri'ye bir alternatif olarak veya önünde olacak Dani Alves'i düşündük. menajeri gledi. Keldisi de bize sıcak bakıyordu ama rakamları bize yüksek geldi. Menajerlik ve imza parası hariç yıllık 7 milyon Euro istemişti. 4 yıllık imza istemişti. Sağ bek için bu parayı veremezdik. Maxi Pereira, 4 yıllık kontrat ve 3 yıllık para istedi. Sabri boştaydı. Hem onu göndermek istemedik ve diğer oyucnulardan aldığımız performansı ondan alabileceğimizi düşündük. Geçtiğimiz yıllarda Sabri'nin arkadaşlarından geride kaldığını gördük ve onu da onore etmek istedik. Alt yapıdan yetişen kaç oyuncumuz var. Bence Sabri'yle hakettiği bir anlaşma yaptık. Sabri'yi çok eleştiriyorlar ama haksızlık yapıyorlar. Rakamlarla da yaptıklarını önünüze sersek, mevkidaşlarının gerisinde rakam aldığını görürsünüz" ifadelerini kullandı. 

"GOMEZ İÇİN 9 MİLYON EURO İSTEDİLER"
Mario Gomez'in sezon başında gündemlerine geldiğini vurgulayan Hamzaoğlu, "Gomez'le ilgili ilk düşüncem farklı bir formattaydı. Avusturya kampında Cüneyt Ağabey'le beraberdik. Konuşuyoruz kimler olabilir diye. Gomez konusu tekrar gündeme geldi. Bizde Burak ve Umut var. Aynı tip oyuncular. Niasse tarzı oyuncu alalım dedik. Tekrar alıcı gözle bir daha baktık, "geçen sezon iyi bir performans göstermedi ama üzerine gidelim" dedi. Ancak aldığımız yanıt 9 milyon Euro'ydu. Ondan dolayı vazgeçtik. Beşiktaş başka bir formülle aldılar. Nasıl olduğunu bilmiyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...