Bursa'da Serdar Aziz zirvesi!

Galatasaray Serdar Aziz'i Bursaspor'dan resmen istedi. Sarı-kırmızılılar adına sportif koordinatör Bülent Tulun ile Burssapor İkinci Başkanı Rıdvan Şen bir araya geldi.

NTV Spor 20.12.2013 - 16:42
Bursa'da Serdar Aziz zirvesi!

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, transferde düğmeye bastı. Sarı- kırmızılılar, Bursasporlu Serdar Aziz'i renklerine bağlamak isteyen harekete geçti.

Galatasaray adına  sportif koordinatör Bülent Tulun, önce Serdar Aziz'le  daha sonra yeşil-beyazlı yöneticilerle bir araya geldi.

Görüşmenin ardından transferle ilgili bilgi veren Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Rıdvan Şen, "Bülent Tulun'la bir görüşme yaptık. Bizden Serdar Aziz'i istediler. Satmayacağımızı, böyle bir düşüncemizin olmadığını söyledik. Makul karşıladılar" dedi.

Kendilerinin de bazı Galatasaray'lı oyunculara talip olduklarını belirten Şen,"Serdar Aziz konusunun dışında biz de Galatasaraylı Yekta ve Ceyhun ile ilgilendiğimizi ifade ettik. Teknik direktörleri Mancini'nin hangi futbolcuları göndereceği konusunun netleşmediğini söylediler. Görüşmemiz bu şekilde geçti" ifdalerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...