"Galatasaray etik dışı davrandı"

Eskişehirspor Asbaşkanı Mehmet Akman, Galatasaray'ın Tarık Çamdal ile bilgileri dışında transfer görüşmesi yaptığını söyledi. NTV Spor Radyo'ya konuşan Akman, etik olmayan yollarla Tarık'ın kafasının karıştırıldığını ileri sürdü.

NTV Spor 21.12.2013 - 01:19
"Galatasaray etik dışı davrandı"

Eskişehirspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Akman, NTV Spor Radyo'da canlı yayına katıldı ve Galatasaray'ın Tarık Çamdal'a olan ilgisi üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akman, Galatasaray'ın oyuncu ile kendi bilgilerinin dışında görüşme yaptığını ifade etti. Eskişehirsporlu yönetici, "Tarık çamdal ile bizim bilgimiz olmadan görüşüp kafasını karıştırmışlar. Delilleri topluyoruz. Pazartesi günü basın toplantısı yapacağız. Biz Galatasaray Kulübü'nden prensipte de olsa bizimle konuşmasını beklerdik. Tarık'a zarar veriyorlar. Tarık Galatasaray'a gitmek istiyorum diyor. Çocuğa bonservisin yok diye almak istediklerini söylemişler" açıklamasını yaptı.

Eskişehirspor'da bu sezon ortaya koyduğu futbolla dikkat çeken ve milli takıma da çağırılan Tarık Çamdal, bir süredir Galatasaray'ın ilgi alanında bulunuyordu. 22 yaşındaki oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek.

 

Sayfa Yükleniyor...