"Önemli bir 3 puan aldık"

PTT 1. Lig'de Kahramanmaraşspor'u 3-1 mağlup eden Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Oyuncular çok iyi oynamadı ama bu tür maçlardan alınan 3 puan bizi yukarıya taşımada önemli" dedi.PTT 1. Lig'de Kahramanmaraşspor'u 3-1 mağlup eden Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Oyuncular çok iyi oynamadı ama bu tür maçlardan alınan 3 puan bizi yukarıya taşımada önemli" dedi.

NTV Spor 22.12.2013 - 17:05
"Önemli bir 3 puan aldık"

Ertekin, maçın ardından yaptığı açıklamada, bu maçta iyi bir oyun beklemediğini söyledi.

Sadece sonucun kendileri için çok önemli olduğunu ve 3 puanı aldıklarını ifade eden Ertekin, "Oyuncular çok iyi oynamadı ama bu tür maçlardan alınan 3 puan bizi yukarıya taşımada önemli. 3 puan aldığımız için mutluyum. Tüm arkadaşları kutluyorum" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit ise maça iyi başladıklarını ancak buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade ederek, "İlk yarıda pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Ama rakibe de ciddi pozisyonlar vermedik. 45. dakikada bir gol yedik ve soyunma odasına 1-0 mağlup gittik. 2. yarıya iyi başladık ve beraberlik golünü bulduk. Arka arkaya pozisyonlar üretirken kalemizde gol gördük. Daha sonra da 3. gol geldi. Rakip daha rahat oynamaya başladı. Tebrik ediyorum. Ligdeki mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...