"Ankara'da hakeme yenildik"

Deplasmanda Ankaragücü'ne 2-0 mağlup olan Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Ankara'da hakeme yenildik" dedi.

NTV Spor 23.12.2013 - 12:36
"Ankara'da hakeme yenildik"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Ankaragücü'ne 2-0 mağlup olan Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Ankara'da hakeme yenildik" dedi.

Çapanoğlu, Ankara deplasmanına giderken hakemlerden yana korkuları olduğunu, korktuklarının başlarına geldiğini savundu. Hakemin karşılaşmada taraflı kararlar verdiğini ileri süren Çapanoğlu, "Öncelikle ben oyuncularımın 90 dakika boyunca ortaya koyduğu gayretli mücadeleden memnunum. Karşılaşmanın 25. dakikasında durum 0-0 iken attığımız nizami bir gol sayılmadı. Daha sonra hakem rakip seyircinin baskısından etkilenerek aleyhimize basit bir penaltı vererek, geriye düşmemize neden oldu. Bu arada  maç boyunca tüm ikili mücadelelerde takdir haklarını hep rakip takım için kullandı. Ankara'da hakeme yenildik. Tabii bu arada girdiğimiz 6 net gol pozisyonunu da cömertçe harcayınca yenilmekten kurtulamadık ve puansız döndük"diye konuştu.

Çapanoğlu, 28 Ocak'ta başlayacak ligin ikinci yarısında kadrolarına iki oyuncu transfer edeceklerini dile getiren Çapanoğlu, 2 Ocak'tan itibaren Antalya'nın Manavgat ilçesinde 14 günlük kamp yapacaklarını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...