Aslan Rhodolfo için nabız yokluyor

Yaklaşan transfer dönemi ile birlikte Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor. Sarı kırmızlılar Alex Telles için Brezilya'dan gelecek haberi beklerken, Brezilyalı stoper Rhodolfo için de nabız yokluyor.

NTV Spor 24.12.2013 - 16:31
Aslan Rhodolfo için nabız yokluyor

Galatasaray, savunmada yaşadığı sıkıntıları çözmek için defans oyuncusu arayışlarını sürdürüyor. Bursaspor'dan Serdar Aziz ve Bayer Leverkusen'den Ömer Toprak'ı gündeminde tutan sarı kırmızılılar, bir yandan da Brezilya pazarına yönelmiş durumda.

Teknik direktör Roberto Mancini'nin defansa takviye istemesi üzerine harekete geçen yönetim, sol bek ve stoper konusunda Güney Amerika'dan gelecek olumlu haberleri bekliyor. Gremio'da forma giyen sol bek Alex Telles'te sıkıntı yaşamayan Galatasaray, Telles'in takım arkadaşı Rhodolfo için girişimlere başladı. Sarı kırmızılı ekip, bonservisi Sao Paulo'da olan ancak geçtiğimiz sezon Gremio'da kiralık oynayan 27 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için önümüzdeki günlerde kulübü  ile masaya oturacak.

Bonservis bedeli 5 milyon euro olan Rhodolfo'nun transferi Galatasaray'ın yabancı kontenjanını açmasıyla mümkün olacak. Dany ve Amrabat konusunda da çalışmalarına devam eden sarı kırmızılı yönetim, iki oyuncunun gitmesiyle doğacak boşluğu kısa zamanda doldurmayı amaçlıyor.

Brezilya Ligi'nde bu sezon 27 maçta forma giyen Rhodolfo 1 gol attı. Tecrübeli oyuncu 4 kez de Libertedores Kupası'nda oynadı. Rhodolfo, hava toplarındaki hakimiyeti ve sert oyun stili ile dikkat çekiyor.

Sayfa Yükleniyor...