Aslan'da son hedef Koray Günter!

Galatasaray’da devre arası transfer çalışmaları devam ediyor. Almanya çıkarmasında yerli ve genç oyuncular ile anlaşma zemini arayan sarı kırmızılıların gündemindeki isim Borussia Dortmund forması giyen Koray Günter.

NTV Spor 26.12.2013 - 15:43
Aslan'da son hedef Koray Günter!

Serdar Aziz ve Ömer Toprak gibi oyuncular için girişimlerde bulunan ancak ilk etapta olumsuz sonuç alan Galatasaray yönetimi, rotasını Koray Günter'e çevirdi. 19 yaşındaki stoper için Mancini'nin de olumlu rapor verdiği öğrenilirken, genç oyuncunun kadroya zenginlik kazandırması amaçlanıyor.

Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla yalnızca 2 dakika süre alabilen Koray, Almanya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde gösterdiği performans ile dikkat çekti. 33 kez Almanya adına sahaya çıkan Koray'ın 4 golü bulunuyor.

Koray Günter'in Dortmund ile olan sözleşmesinin Haziran ayında bitecek olması, transferin gerçekleşmesi adına olumlu bir etken olarak öne çıkıyor.

BİR BAŞKA HEDEF TOLGAY ARSLAN
Galatasaray'ın Almanya'daki bir başka hedefi ise Hamburg forması giyen Tolgay Arslan. Sarı kırmızılılar bir yandan Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmek isterken, takım arkadaşı Tolgay için de harekete geçti. 

Hamburg'da bu sezon 16 maçta oynayan Tolgay, orta sahadaki başarılı futboluyla Galatasaray'ın gündemine geldi. Uzun süredir genç oyuncuyu izleyen sarı kırmızılılar, Tolgay için önümüzdeki günlerde Hamburg kulübüne resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da oynamak istediğini daha önce dile getiren ve sarı kırmızılılara olumlu yanıt vermesi beklenen Tolgay'ın Hamburg ile 1.5 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Bonservis bedeli 3 milyon euro olan 23 yaşındaki oyuncu için önümüzdeki günlerde pazarlıkların başlaması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...