"5 Ocak'ta G.Saray'a imza atacağım"

Telles tarih verdi! Galatasaray'ın ara transfer dönemi için el sıkıştığı Alex Telles, Türkiye'ye gelişini müjdeledi. Brezilyalı genç oyuncu, 5 Ocak'ta İstanbul'a gelip imza atacağını açıkladı.

NTV Spor 28.12.2013 - 12:23
"5 Ocak'ta G.Saray'a imza atacağım"

Devre arası transfer döneminde Süper Lig'in en hareketli takımı olması beklenen Galatasaray'ın anlaştığı ilk isim Alex Telles.

Gremio forması giyen 21 yaşındaki oyuncu, Brezilya basınına, İstanbul'a geliş tarihini açıkladı.

"5 Ocak'ta Galatasaray'a imza atacağım" diyen Alex Telles, "Didier Drogba ve Wesley Sneijder ile aynı takımda olacağıma inanamıyorum. Bu gerçeküstü bir şey. Rüya gibi. Onlarla oynadığımı çocuklarıma ve torunlarıma anlatacağım" şeklinde konuştu.

Şu an tatilde olduğunu vurgulayan Brezilyalı sol bek, "Arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Kendimi hazır tutmam gerek. Galatasaray'a gidince çok çalışacağım. Bu benim için adeta bir meydan okuma olacaktı" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılıların, takım arkadaşı Rhodolfo ile ilgilenmesini memnun edici bulduğunu söyleyen Alex Telles, "Umarım Rhodolfo da İstanbul'a gelir. Galatasaray'ın çok tutkulu bir taraftarı olduğunu biliyorum. Fenerbahçe ile ezeli rakipler. Onlar da çok güçlü bir takım" dedi.

Alex Telles ile el sıkışan Galatasaray, 21 yaşındaki oyuncu için 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Sayfa Yükleniyor...