Arıboğan'dan Muslera müjdesi

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Arıboğan, Fernando Muslera ile sözleşmesini uzatmak için anlaştıklarını söyledi. Sarı-kırmızılı yönetici sözleşme detaylarıyla ilgili bilgi vermedi.

NTV Spor 30.12.2013 - 09:21
Arıboğan'dan Muslera müjdesi

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Kanaltürk televizyonunda katıldığı programda transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Arıboğan, kaleci Muslera ile sözleşmesini uzatmak için anlaştıklarını söyledi.

Arıboğan, transferde nokta atışı yapmak istediklerini belirterek, "2-3 oyuncu alabiliriz. Planımızı yabancı kuralının değişmesine göre yapıyoruz. Federasyonun bu konuda kayıtsız kalmayacağını düşünüyoruz" dedi.

"MANCINI İSTİYOR"
Geçen haftanın en çok konuşulan ismi Tarık Çamdal'a değinen Arıboğan, "Mancini'nin istediği bir oyuncu. Ancak protokol imzaladığımız yönündeki haberler doğru değil. Eskişehirspor müsade etmediği sürece hamle yapmayız" şeklinde konuştu.

Hakan Çalhanoğlu ve Alex Telles'in Galatasaray kulübüyle ilgili yaptığı açıklamaları memnun edici olarak yorumlayan Lutfi Arıboğan, "Hakan Çalhanoğlu'nun transferi için yönetim kurulu kararı ve şartlar önemli.  Alex Telles'te de benzer bir durum var. Oyuncu bize sıcak bakıyor. Umarım kulübü gereken mesajı almıştır" ifadelerini kullandı.

Muslera'nın Galatasaray'da mutlu olduğunu ifade eden Arıboğan, "Geçen hafta sözleşmesini uzatma konusunda anlaştık" dedi. Arıboğan, sözleşme detaylarıyla ilgili bilgi vermezken, açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi.

"25 MİLYON EURO BİLE TEKLİF EDİLSE..."
Lutfi Arıboğan, ismi Avrupa'nın büyük kulüpleriyle anılan Sneijder'i kesinlikle satmayacaklarını belirterek, "25 milyon euro bile teklif edilse, Sneijder sezon sonuna kadar bizimle olacak" dedi.

Sayfa Yükleniyor...