"5 futbolcu ile yollarımızı ayırdık"

Kırklarelispor'un Teknik Direktörü Bilgin Erdem, iç transfer çalışmaları kapsamında 5 futbolu ile yollarını ayırdıklarını ifade etti.

NTV Spor 01.01.2014 - 12:08
"5 futbolcu ile yollarımızı ayırdık"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Teknik Direktörü Bilgin Erdem, iç transfer çalışmaları kapsamında 5 futbolu ile yollarını ayırdıklarını bildirdi.

Erdem, teknik heyetin raporu doğrultusunda futbolcu Cemal Köse, Gökhan Şanlıtürk, Osman Can Vural, Tufan Esin ve Uğur Fındık'ın ilişkilerinin kesildiğini söyledi.

Dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Erdem, "5 futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Görüştüğümüz futbolcular var. Kulübün imkanlarına göre hareket edeceğiz. Kaliteli futbolcuları kulübümüze katmak istiyoruz. Nokta transferler yaparak takımı daha da güçlendirmek istiyoruz. Kırklarelispor'da transfer hiçbir zaman bitmez. Çalışmalarımız son dakikaya kadar devam edecek" dedi.

Ligin ilk devresinde şanssız sonuçlar aldıklarını kaydeden Erdem, "Devre arasını iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. İkinci devreye en iyi şekilde hazırlanacağız. Ligde bambaşka bir ikinci devre bizi bekliyor. Kırklarelispor'u hak ettiği yere taşımayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...