"Oyuncularımızın gayretine yazık oldu"

Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Şahan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la yaptıkları maçta oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini ve oyuncuların gayretine yazık olduğunu ifade etti.

NTV Spor 16.01.2014 - 18:53
"Oyuncularımızın gayretine yazık oldu"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Şahan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la yaptıkları maçı kendi hatalarından kaybettiklerini söyledi.

Şahan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kupada gruplara kaldıktan sonra herkesin Galatasaray maçına yoğunlaştığını belirtti.

Galatasaray maçında takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini dile getiren Şahan, maçın genelinde kendi karakterlerini sahaya yansıttıklarını aktararak, "Yediğimiz goller kendi hatalarımızdan kaynaklandı. Oyuncularımızın gayretine yazık oldu. Özellikle kaleci Mehmet'in maçtaki katkısı inkar edilemez, maçta ön plana çıkan oyuncularımızdan biri oldu. Ekip olarak da mücadelemizle ön plana çıktık. Her şeye rağmen oyuncularımızın maçta gösterdikleri performans bizi mutlu etti. Bize inanan herkes maçı izlerken başını öne eğmedi" dedi.

Kaleci Mehmet Dönmezdemir de Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını, puan veya puanlar almayı ümit ettiklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Bir basın mensubunun "İlk penaltı pozisyonunda hakem doğru karar verdi mi " şeklindeki sorusu üzerine Dönmezdemir,"Burak'ın her zaman yaptığı şeyler" dedi.

Sayfa Yükleniyor...