"Şu anda 2 oyuncu ile temas halindeyiz"

Nazilli Belediyespor'un Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, transfer çalışmaları kapsamında 2 oyuncu ile görüştüklerini açıkladı.

NTV Spor 17.01.2014 - 15:27
"Şu anda 2 oyuncu ile temas halindeyiz"

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor'un Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, transfer çalışmaları kapsamında 2 oyuncu ile görüştüklerini söyledi.

Volaka, ligin ikinci yarısı için Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, yeni takım oyuncularıyla kaynaştıklarını belirtti.

Volaka, Alanyaspor maçı için pazartesi hazırlık çalışmalarına başlayacaklarını, sakatlıkları bulunan Tunç, Hüseyin, Ali ve Samet'in ayrı çalışacaklarını ifade etti.

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü kaydeden Volaka, "İhtiyacımız olduğu anda ve teknik eyetimizin isteği doğrultusunda her an oyuncu alabiliriz. Şu anda da forvet ile orta saha olmak üzere 2 oyuncu ile temas halindeyiz. Şartlar oluştuğunda renklerimize bağlayabiliriz. Kendi oyuncularımızdan kalecimiz Kurtuluş ve geçtiğimiz yılın gol kralı olan Muğdat'a da transfer teklifleri gelmektedir. Ancak bu oyuncularımızın sözleşmeleri devam etmektedir" dedi.

Sayfa Yükleniyor...