"Zorluk derecesi yüksek bir maçı kazandık"

PTT 1. Lig'de Tekden Denizlispor'u sahasında 5-1 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Cemil Lütfü Canalioğlu, zorluk derecesi yüksek bir maçı farklı kazandıklarını söyledi.

NTV Spor 19.01.2014 - 17:36
"Zorluk derecesi yüksek bir maçı kazandık"

1461 Trabzon'un teknik direktörü Cemil Lütfü Canalioğlu, Tekden Denizlispor'u 5-1 yendikleri maç sonrası yaptığı değerlendirmede, Tekden Denizlispor maçının zor olduğunu ifade etti.

Canalioğlu, "Zorluk derecesi yüksek maçı farklı kazandık. Bugünkü maçta gerçek gücümüzü ortaya koyarak iyi skorla ayrıldığımız için mutluyuz. Emeği geçen oyuncularımı kutluyorum. Genç ve dinamik ekip olduğumuzu her zaman söylemiştim. Zaman zaman bazı maçlarda belki sonuç olarak kötü olmamıza rağmen oyun olarak her zaman iyiydik. Bugün ise oyunun yanı sıra sonucu da sahaya yansıttık. Bundan sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.
     
1461 Trabzon'un kalecisi Bora Sevim ise aldıkları galibiyetten dolayı takım arkadaşlarını tebrik ederek, "Çok iyi futbol oynadık. Daha önce de iyi oynuyorduk fakat bunu skora yansıtamıyorduk. İnşallah bu maç bizim için bir başlangıç olur" ifadelerini kullandı.
     
Bordo-mavili takımın diğer oyuncusu Berk Neziroğlu ise Denizlispor karşısında çok iyi futbol oynadıklarını ve hafta içerisinde çalışmanın karşılığını farklı galibiyetle aldıklarını söyledi.
     
"KIRILMA ANLARINDA GOL ATABİLSEYDİK..."     
Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise 1461 Trabzon karşısında çok kötü futbol ortaya koyduklarını söyleyerek, "Karşılaşmanın ilk yarısında iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Kırılma anlarında gol atabilseydik skor çok daha farklı olabilirdi. Kendimize yakışmayacak futbol oynadık. Bundan sonraki maçlarda iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
     
Konuk takım oyuncularından Süleyman Çelikyurt da ilk yarı yüzde yüz gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini anlatarak, "İkinci yarı 1461 Trabzon bizden daha iyi oynadı ve haklı olarak 5 gol attılar. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.
     
Levent Demiray ise kendilerine yakışmayacak şekilde futbol oynadıklarını dile getirerek, "ilk yarıda maçın kontrolü bizdeydi. Çok pozisyona girdik. Pozisyonlardan biri gol olsaydı skor böyle olmazd" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...