Beşiktaş'ın yeni hedefi Nakoulma

Devre arasında hücum hattına da takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş yönetimi, Polanya'nın Gornik Zabrze takında forma giyen Burkina Fasolu hücum oyuncusu Prejuce Nakoulma'yı kadrosuna katmak istiyor.

NTV Spor 19.01.2014 - 18:55
Beşiktaş'ın yeni hedefi Nakoulma

Devre arası transfer döneminde kadrosuna öncelikle defans oyuncusu katmayı hedefleyen Beşiktaş yönetimi, hücum hattına da takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Siyah beyazlı yönetim Polonya'nın Gornik Zabrze takımında forma giyen Prejuce Nakoulma'yı transferi etmek için temaslara başladı. 26 yaşında ve 1.78 boyundaki Burkina Fasolu oyuncu, orta sahanın sağ kanadında ve forvet pozisyonunda görev yapabiliyor.
 
Gornik Zabrze ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Nakoulma için Polonya ekibinin 1.5 milyon euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. Teknik direktör Slaven Bilic'in de alınması yönünde rapor verdiği 26 yaşındaki futbolcu için yönetim kurulunun Gornik Zabrze'ye 1 milyon euro teklif ettiği ve görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varılması halinde Nakoulma ile iki buçuk yıllık mukavele imzalanacak.
 
2007 yılından bu yana futbol hayatını Polonya'da sürdüren Nakoulma, sırasıyla Polanya Ligi takımlarından Stal Wola, Widzew Lodz ve Gornik Leczna formaları giydi.

2011 yılından bu yana Gornik Zabrze'de oynayan 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon Polonya Ekstraklasa Ligi'nde çıktığı 21 maçta 9 gol kaydederken, 6 asist yaptı. Nakoulma, 15 kez de Burkina Faso A Milli Takımı'nda görev yaptı ve ülkesi adına 2 gol attı.

Sayfa Yükleniyor...