Galatasaray'a bir genç daha!

Ara transfer döneminde geleceğe yönelik adımlar atan Galatasaray, kadrosuna genç bir oyuncu daha katmak üzere. Sarı-kırmızılılar, genç yetenek Lucas Ontivero ile sözleşme imzalayacak.

NTV Spor 28.01.2014 - 11:32
Galatasaray'a bir genç daha!

ADILI ASLAN OLUYOR!                        KORAY GÜNTER İSTANBUL'A ÇAĞRILDI!  

Galatasaray, aralık ayında denemeye aldığı 19 yaşındaki Lucas Ontivero'yu kadrosuna katıyor. Ontivero, bu akşam 21.35'te İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Sarı-kırmızılıların 4 hafta boyunca A Takımla antrenmanlara çıkardığı Arjantinli genç futbolcu, teknik heyetin beğenisi kazandı. Bunun üzerine Ontivero'nun menajeri İstanbul'a davet edildi.

Galatasaray görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda 19 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Genç oyuncunun  ilk etapta direkt oynayabileceği bir kulübe kiralanması bekleniyor.

1994 doğumlu oyuncu, son olarak Uruguaya'da Centro Atlético Fénix kulübünde forma giyiyordu.

İtalyan basınına konuşan Ontivero'nun menajeri Juan Manuel Arandilla da Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduklarını söyledi.

"FENERBAHÇE DE İLGİLENDİ ANCAK..."
Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'nin isteği üzerine sarı-kırmızılı kulüpten davet aldıklarını vurgulayan Arandilla, "Ontivero çok yetenekli ve ileride iyi yerlere gelecek. Oyun tarzıyla taraftarları heyecanlandırabilecek bir futbolcu. Fenerbahçe ve Rubin Kazan da Ontivero ile ilgilendi. Ancak Galatasaray'a söz vermiştik ve görüşmeler sonucunda büyük ihtimalle imza atacağız" şeklinde konuştu.

Arjantinli genç yetenek forvet arkası ve sol kanat pozisyonlarında görev yapıyor.

 

Sayfa Yükleniyor...