Başkan devreye girdi!

Galatasaray'da Başkan Aysal devreye girdi, Ranocchia görüşmeleri yeniden başladı. Ancak sarı kırmızılılar Astori için de girişimlerini hızlandırdı. Cim Bom'da amaç iki oyuncudan birini kadroya katmak.

NTV Spor 29.01.2014 - 18:37
Başkan devreye girdi!

Galatasaray'da transfer her an yeni bir gelişmeye sahne oluyor.

Başkan Aysal, Telles transferinde yaptığı gibi stoper transferinde de devreye girdi.

İtalyan oyuncunun istediği yüksek para yüzünden duran Ranocchia transferi eski rayına oturdu. Bunu sağlayan ise, Başkan Ünal Aysal'ın devreye girmesi.
 
Ancak diğer yandan Başkan Aysal, Ranocchia transferinin yavaş ilerlemesi nedeniyle Astori transferi için gaza basılmasını istedi.
       
RANOCCHIA TRANSFERİ YAVAŞLAYINCA...
Galatasaray'da Mancini'nin transfer listesinin başında bulunan Andrea Ranocchia için kulübü Inter ile kiralama konusunda anlaşılmış ama İtalyan oyuncu sezon sonuna kadar 2.5 milyon euro isteyince pazarlıklar durmuştu.
 
Başkan Ünal Aysal, tıpkı Alex Telles transferinde olduğu gibi yine bizzat devreye girerek çalışmaları hızlandırdı.

Başkan Aysal NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada, ulusalararası yazışmaların ve kontrat yapılandırmalarının uzun sürdüğünü, İtalyan savunmacı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
 
Aysal, Ranocchia transferinin henüz bitmediğini ama Mancini'nin istegi doğrultusunda savunmaya takviye yapacaklarını vurguladı.

... ASTORI İÇİN GAZA BASILDI!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ayrıca Ranocchia'nın Galatasaray için öncelik olmadığını, Mancini'nin listesindeki bir diğer isim Astori için de girişimlerinin bulunduğunu vurguladı.

Sayfa Yükleniyor...